Відгуки клієнтів про Укргазбанк

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Банк "Укргазбанк"

Банк Ukrgasbank - відгуки клієнтів 2022

Гість   21.06.2022
Відгук корисний?

Якщо є можливість не користуватися цією установою- використайте її. Дуже багато недоліків. Те що помітив: один банкомат у моєму місті, плата за обслуговування зарплатної картки,комісії за послуги більші, працювати з онлайн банкінгом не зручно, поки не вдалося увійти у нього з ПК, при введенні домашньої адреси квитанції автоматично не знаходяться(пояснюють тим що договора на обслуговування не заключено). Тех. Підтримка цілодобово вирішує питання тільки про блокування карток. Інші питання - тільки у операційні години банку. Думаю що у майбутньому знайду ще кілька "сюрпризів"... 

Плюси:Картки видали одразу з чіпами для безконтактної оплаты.
Мінуси:Уже перерахував.
Рекомендації: Не рекомендую
2
Середня: 2 (1 голос)
Укргазбанк
Тип послуги: Інше
Нажаль клієнь   13.06.2022
Відгук корисний?

Найгірший з банків, з ким співпрацювала. Заблокували рахунок на заробітну плату без повідомлень, два місяці відмовляють у виплаті коштів (заробітної плати). Відмовляються надавати відповіді та вирішувати ситуацію. Співробітники зловживають повноваженнями або взагалі некомпетентні

Плюси:Немає
Мінуси:Некомпетентні співробітники Не вирішуют питання Зловживають повноваженнями Порушують законодавство Крадуть кошти
Рекомендації: Не рекомендую
1
Середня: 1 (1 голос)
Укргазбанк
Тип послуги: Розрахунково-касове обслуговування
Гість Olesia2019   25.04.2022
Відгук корисний?

Прпцівники банку заволоділи копіями документів, без мого відому внесли до бази банку, по копіям документів, без укладання договору відкрили рахунок, і заволоділи коштами призначеними мені за роботу...коштами розпоряджаються, витрачають...

 

Рекомендації: Не рекомендую
1
Середня: 1 (1 голос)
Укргазбанк
Тип послуги: Інше
Аноним    17.03.2022
Відгук корисний?

Хотел закрыть карту 

пришел в отделение находится на 

Оноре де Бальзака 42/20  с паспортом 

подошел к сотруднице, и сказал что хочу закрыть счёт ( карту ) 

она сказала что у вас там 40 копеек надо снять 

пошёл в кассу снял 

дала подписать документ 

и порезала карту 

спустя месяц проверяю карту и оказывается что у меня - на карте :( 

я не доволен звоню и рассказал всю инфу 

Ана 17.03.22 в 09:10 утра  дала мне реквизит что бы я пополнил счёт :(  

и сказала раз вы подписали бумаги мы закроем когда вы пополните счёт 

ладно. Хочу пополнить, оказалось что она дала  не все данные ;( 

звоню снова рассказываю все сначала Людмиле Махнор 17.03.22 в 10:30 утра 

она сказала что надо ехать в отделение где выдавалась карта там и закрывать :((( 

потом говорит другое 

я так и не закрыл карту 

они мне за какие-то копейки мучают голову :( 

звоните расскажу боле детально 

093 032 57 09

Плюси:ВООБЩЕ НЕТ
Мінуси:Одни минуса
Рекомендації: Не рекомендую
1
Середня: 1 (1 голос)
Укргазбанк
Тип послуги: Інше
Гість   21.02.2022
Відгук корисний?

Хамское отношение к клиентам, поедание сотрудниками яблок и кофе перед клиентами, отказ в помощи, грубые ответы и отказ в оплате коммунальных пенсионеру по карте еПидтримка. Винница, отделение на Бевза

Рекомендації: Не рекомендую
1
Середня: 1 (1 голос)
Укргазбанк
Тип послуги: Кредитні картки
Лідія    21.02.2022
Відгук корисний?
Плюси:. ввічливе і культурне відношення
Мінуси: поки не. бачу , на разі все добре
Рекомендації: Рекомендую
5
Середня: 5 (1 голос)
1
Укргазбанк
Тип послуги: Кредитні картки
ЭДУАРД   19.02.2022
Відгук корисний?

Пользуюсь услугами уже 4 года.В субботу 11 февраля пришло смс о снятии 3500гр с зарплатной карты.Сразу позвонил представитель службы безопасности банка с вопросом делал ли я покупки в интернете .Я ответил что нет .Он заблокировал мне карту и свазал что карту надо перевыпустить.Мои деньги с зарплатой пропали.На мой вопрос почему не присылают код на телефон ответил что это вопрос не к банку.Украли последние депьги.Банк отстой ,раздает чужие депьги налево и направо и не несет ответственности Не рекомендую категорически!

Рекомендації: Не рекомендую
1
Середня: 1 (1 голос)
Укргазбанк
Тип послуги: Кредитні картки
Гість   09.02.2022
Відгук корисний?

Хочу отозваться конкретно про работу отделения в г.Новоград-Волынск, по ул.Замковая.

Пришла, чтобы продать доллар. График работы на двери был указан до 6вечера с пн по чт.

Я пришла в ср,в 17:40

Озвучив с какой целью я пришла, меня можно сказать ,ласково послали. Указвв, что нужно смотреть на график работы. Я его смотрела. И озвучила, что я ещё успеваю, до закрытия 20минут.Мне ещё раз указали на график, мол смотрите внимательнее, да так, что я не удержалась и в той же интонации сказала им знать свой график работы. Выйдя, ничего нового на двери с графиком работы я не увидела. РЕЖИМ БАНКА, НО НЕ КАССЫ.

Рекомендації: Не рекомендую
1
Середня: 1 (1 голос)
Укргазбанк
Тип послуги: Обслуговування
Гість   29.01.2022
Відгук корисний?

У меня есть кредит но покласть деньги я не могу на карту так как в приложении мне не показывает полный номер моей карты ( это полный бред) и уже идет процент на просрочку не оплаченных денег вовремя! Ноооо как я могу перевести деньги не имея номера карты! Нет возможности пойти в банк! Приложение гавно, я первый раз сталкиваюсь с тем что я не могу увидеть номер карты!!!

Рекомендації: Не рекомендую
1
Середня: 1 (1 голос)
1
Укргазбанк
Тип послуги: Кредитні картки
Користувач банку   02.12.2021
Відгук корисний?

Як сьогодні відповів молодий керівник цього відділення   ,що цей банк -це акціонерне товартсьво.        Тобто тут ви крайнього не знайдете(так ми це зрозуміли),якщо виникнуть якісь проблеми.Ніхто не допоможе.        Тут йдеться про обманювання,щодо користування карткою, зніма-ють тайно гроші -комісію   (наприклад, за перевірку балансу в банкоматі),і не повідомляють про це користувачу картки.

Плюси:Каси(іноземна валюта)працюють добре. Деякі консультанти працюють добре.
Мінуси:Казали при оформленні картки,що картка безкоштовна. Але декілька років вони знімали кожний раз по 5 грн. за перевірку балансу в банкоматі цього ж банку,і вони навіть не намікнули,що ця послуга платна.
Рекомендації: Не рекомендую
1
Середня: 1 (1 голос)
Укргазбанк
Тип послуги: Дебетові картки
Гість   02.12.2021
Відгук корисний?

Молодий некомпетентний начальник відділення (вул.Г.Кондратьева 4), якому все по барабану, що у його відділенні обманюють користувачів банку.

Плюси:е одна працівниця (Марина)консультант,яка працює чесно.
Мінуси:Начальник відділення,молодий і байдужий до проблем в цьому відділенні. Йому бракує досвіду та порядності.
Рекомендації: Не рекомендую
1
Середня: 1 (1 голос)
Укргазбанк
Тип послуги: Інше
Гість   02.12.2021
Відгук корисний?

АВсолютно нечесна організація

Мінуси:Нічого не повідомляючи користувачу банку, знімають кошти за комісію.Керівник відділення каже,що це так прийнято в них.
Рекомендації: Не рекомендую
1
Середня: 1 (1 голос)
Укргазбанк
Тип послуги: Дебетові картки
Гість   02.12.2021
Відгук корисний?

АВсолютно нечесна організація

Мінуси:В тіхаря. нічого не повідомляючи знімають кошти за комісії
Рекомендації: Не рекомендую
1
Середня: 1 (1 голос)
Укргазбанк
Тип послуги: Дебетові картки
Виктория   05.11.2021
Відгук корисний?

Сотрудники толи неграмотные толи слепые не понятно. Внесли данные кое как, а теперь бегайте к нам. Ужаснее банка нет.

Плюси:Нет
Мінуси:Полно
Рекомендації: Не рекомендую
1
Середня: 1 (1 голос)
Укргазбанк
Тип послуги: Інше
Юрій   05.11.2021
Відгук корисний?

Обслуживание отвратительное, я получил зарплатную карту месяц назад пин код до сих пор не пришёл

Плюси:Нету
Мінуси:Весь банк
Рекомендації: Не рекомендую
1
Середня: 1 (1 голос)
Укргазбанк
Тип послуги: Обслуговування
Антон   21.10.2021
Відгук корисний?

Оформленная нової карти для існуючого клієнта більш ніж 1,5 години. Повна некомпетентність персоналу. Карту та внутрішню довіреність оформляли в трьох. Обходьте цю фінансову установу стороною.

Плюси:Відсутні
Мінуси:Все
Рекомендації: Не рекомендую
1
Середня: 1 (1 голос)
Укргазбанк
Тип послуги: Обслуговування
Михайло Богданович   06.10.2021
Відгук корисний?

Сьогодні черговий раз завітав до відділення № 356/12 у м. Сєвєродонецьк, Луганської області, задля купівлі Українських монет у свою колекцію, але нажаль і на цей раз ніяких монет не було, хоча на сайті НБУ цей банк є діючим партнером з реалізації нумізматичної продукції Нацбанку. Працівники банку стверджують, що постійно замовляють монети, але за рік ще жодног разу їх не отримали. Виникає питання: хто створює штучний дефіцит у м. Сєвєродонецьк ?

1. Працівники відділення №356/12, які можливо навмисно реалізовують цю продукцію серед обмеженого кола зацікавлених осіб.

2. Працівники центрального відділення, які навмисно ігнорують замовлення.

Але зараз не про це. Сьогодні 06.10.2021 протягом 40 хвилин я намагався з'ясувати, яким чином можна заказати нумізматичну продукцію, з можливістю викупа у відділенні банку, уявляєте, 40 хвилин я не міг отримати відповідь на просте питання: як придбати монети.  Після довгих зволікань, мені все ж таки вдалось отримати хоч яку відповідь, а саме: звертайтесь ПИСЬМОВО до відділення у м. Краматорськ, Донецької області, а це 120 км., або 2 години їзди в один бік, або три доби листом Укрпошти. На моє зауваження, що зараз час діджиталізації та цифрових технологій і писати паперове письмо з даного приводу недоцільно, навіть не надали електронну адресу даного відділення.

Саме тому я написав свій відгук саме тут.

Плюси:Відсутність черг у відділенні банку. Можливість придбання штампів та злитків дорогоцінних металів.
Мінуси:Відсутність нумізматичної продукції. Ставлю одну зірку, так як протягом року не можу придбати потрібний товар.
Рекомендації: Нейтрально
1
Середня: 1 (1 голос)
Укргазбанк
Тип послуги: Інше
Юрий   29.07.2021
Відгук корисний?

В приложении Экобанк укргазбанка перевел деньги на другую карту , указал в "призначення платежа" перевод за что и от другого лица. Приложение изменило назначение платеж от держателя карты .

Как вернуть деньги, или изменить назначение платежа в службе поддержки не знают, и вопрос не решается.

Рекомендації: Не рекомендую
2
Середня: 2 (1 голос)
Укргазбанк
Тип послуги: Інше
Гість   30.06.2021
Відгук корисний?

Відвідала відділення Укргазбанку в Херсоні 29.06.2021. Приємні враження від коректного  обслуговування, професіоналізму та оперативності. 
З побажаннями процвітання Саркісова Катерина

Рекомендації: Рекомендую
5
Середня: 5 (1 голос)
Укргазбанк
Тип послуги: Обслуговування
Гість Юлия   26.06.2021
Відгук корисний?

В апреле 2021 года насильно перевели на зарплатное обслуживание. С этого же времени и начались проблемы по оплате коммунальных платежей через мобильное приложение. 
по словам оператора горячей линии, не все компании добавлены в список предлагаемых приложением, поэтому можно оплатить платежом по Украине ( где невозможно набрать самому и не указана опция личного счёта квартиросъемщика ) и платёж поступает на счёт компании- оказатеоя услуг, но не счёт того, кто оплачивает. Через 1,5 месяца бегаю по всем коммунальным службам с квитанциями об оплате и пишу заявления с просьбой найти деньги и отправить их на личный счёт. 
"Очень удобно", "все доя клиента", "совершенству нет предела". 

Плюси:Только карточка с pay pass.
Мінуси:Все очень плохо
Рекомендації: Не рекомендую
1
Середня: 1 (1 голос)
Укргазбанк
Тип послуги: Обслуговування
Гість   22.06.2021
Відгук корисний?

Банк МОШЕННИК !!! Не отдает депо после срока окончания! Депо лонгируют без согласия клиента и предупреждения под 0 %  !!!  Сотрудники крайне низкой квалификации ! НЕ СОВЕТУЮ ЭТОТ горе банк ! Херсон. отд. ул. Перекопская 21

Плюси:нет
Мінуси:много
Рекомендації: Не рекомендую
1
Середня: 1 (1 голос)
Укргазбанк
Тип послуги: Депозити
Гість   22.06.2021
Відгук корисний?

Аферист з укргазбанку.

Бере гроші за товар ,і не висилає.

5354 6630 0470 1443

Банк НІЧИМ ДОПОМОГТИ НЕ МОЖЕ .Жахливий банк.

Мінуси:Одні мінуси
Рекомендації: Не рекомендую
1
Середня: 1 (1 голос)
2
Укргазбанк
Тип послуги: Інше
Гість   08.06.2021
Відгук корисний?

На сайте висит, что рассмотрение заявки на автокредит 2 часа. Мою заявку рассматривали НЕДЕЛЮ!!! Отказали, потому что в 2014 году был просроченный кредит на 2500 грн))) Ладно, бывает… Сейчас подали заявку от мужа – уже рассматривают 3 третий день. Как у вас в банке кредитчики план выполняют с таки подходм к работе?))

Рекомендації: Не рекомендую
1
Середня: 1 (1 голос)
Укргазбанк
Тип послуги: Автокредитування
Илья   30.05.2021
Відгук корисний?

Обратился 30.06 около 6:20 утра, для простейшего вопроса по карте потребовали все данные, ФИО паспорт код и прочее , сотрудники банка неправильно указали мой адрес на что я был отправлен в их прекрасное отделение, на вопрос где на левом берегу в моем городе оно есть ответ я не получил типо иди сам смотри, девуша представилась как Анна,так же долго не хотела оформлять жалобу уговаривал минут 5, и опять зачем то она начала проводить верификацию, у вас что жалобу на ваш банк только клиент может?если ты не клиент банка то тебе можно хамить и игнорировать получается. Ну и естественно она бросила трубку в первом диалоге после просьбы таки посмотреть где отделение, видимо про интернет в этом банке до сих пор не знаю а сотрудники им не умеют пользоваться. Что говорить о каких то более сложных моментах, функционала в банке 0 , если б зарплатная карта удалил бы и забыл, тут не то что 1 надо -2 ставить не идите в этот банк по своей воле никогда есть намного лучше банки.

Плюси:Нету
Мінуси:Одни сплошные минусы, тарифы, обслуживание, банк застрял в 0 , на клиентов ему по барабану
Рекомендації: Не рекомендую
1
Середня: 1 (1 голос)
Укргазбанк
Тип послуги: Дебетові картки
Гість   14.05.2021
Відгук корисний?

Банк рєдкий отстой, тарифи за користування жахливі, комісії великі, а сервіс самий що є жахливий. Моно чи приват бере в рази меншу комісію, а але в них обслуговування набагато краще. Приклад, там де в моно комісія 0, тут 40 грн. 

Плюси:немає немає
Мінуси:все просто жахливо
Рекомендації: Не рекомендую
1
Середня: 1 (1 голос)
Укргазбанк
Тип послуги: Обслуговування

Сторінки