Відгуки клієнтів про ПУМБ

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Банк "ПУМБ"

Банк Перший Український Міжнародний Банк - відгуки клієнтів 2024

Олег   17.01.2024

Охреневший банк Pumb.

Звонки от коллекторов. 3 недели звонят автоответчик и люди, требуют оплатить долг, которого нет. Карту Пумб банка не использую давно, открытых кредитов нет. 

Номера, с которых звонят:

+380 (73) 526 36 72,

+380 (73) 598 17 16,

+380 (63) 213 04 19,

+380 (67) 146 72 06

+380 (67) 146 73 04

+380 (63) 211 76 73

+380 (67) 146 72 37

+380 (73) 356 72 46

+380 (63) 213 92 57

+380 (63) 194 90 62

+380 (67) 146 72 05

+380 (63) 201 75 29

+380 (63) 193 45 64

+380 (63) 176 12 63

+380 (63) 183 65 02

+380 (63) 867 23 56

+380 (63) 192 85 22

+380 (63) 174 62 94

+380 (67) 146 72 65

+380 (63) 198 49 87

+380 (63) 175 72 18

Плюси:Поюсы видимо есть, раз банк работает
Мінуси:Вероятно украдена база клиентов, по которой звонят вымогатели
Рекомендації: Не рекомендую
2
Середня: 2 (1 голос)
ПУМБ
Тип послуги: Кредитні картки
Гість   06.12.2023

Почитавши відгуки в принципі і не здивувався.Доля представила і для мене цей овноБанк.600 грн щомісячно плюс до кредиту,браво,ви найкращі.Десятому закладу не мати діло з цією конторою(((

Плюси:Кредит від пумб-це як впісятись,спочатку навіть тепло...
Мінуси:Один великий мінус
Рекомендації: Нейтрально
1
Середня: 1 (1 голос)
ПУМБ
Тип послуги: Кредити
Гість   04.12.2023

В кінці грудня 2021 року, якраз перед війною, виникла необхідність купити побутову техніку у Фокстрот. Не дивлячись на скрутне фінансове положення, повномасштабне вторгнення і решту складнощів, оплату намагалася проводити вчасно і навіть більшими сумами. З залишком коштів звірялась з "Поліною" . І ось вирішальна мить- вношу за моїми підрахунками останній платіж! Звоню знову на гарячу лінію, щоб перевірити чи кредит закрився і замовити довідку про закриття кредиту і дізнаюсь, що виявляється три місяці тому в мене завершився пільговий період і банк почав нараховувати скажені відсотки від ЗАГАЛЬНОЇ суми кредиту!!! Набігло більше 5 000 гривень за три місяці!!! В умовах війни гроші не маленькі!! А якби я не дозвонилася і не дізналася про "борг"?? Це просто жах!!! Куди дивиться НБУ, Прокуратура, Поліція?? Весь інтернет в схожих історіях! Чому їх не позбавлять ліцензії ??
Бажаю ПУМБу від щирого серця ліквідуватися як найшвидше!!!

Плюси:жодного!
Мінуси:шахраї!
Рекомендації: Не рекомендую
1
Середня: 1 (1 голос)
ПУМБ
Тип послуги: Оплата частинами - розстрочка
Константин    06.09.2023

Началось все с того как я решил закинуть денег на свой валютный счёт в "Пумбе"

В другом банке закидывал на счёт те же деньги и вопросов по фин мониторингу не возникали!!!

В Пумбе же не компетентная но очень накрашенная и разодетая в платье девка меня уверила,что не будет проблем"приходите каждый день и закидывайте сумму не превышающую 400000 грн

Мониторинг не сработает и все будет ок!

Я закидываю в первый день 380000 грн

На второй день 100000 грн

И через пару дней звонят и говорят

Вы закинули больше(сумма не должна превышать 400000 грн В МЕСЯЦ!!!)положенного,докажите происхождение денег!

Естественно моему возмущению нет придела!!!

Но они как обычно чешут:"типа это не я и хата не моя и вообще вас должны были предупредить" на то я объяснил: "как предупредили так я и поступил!"

Следующей мои действия были:

Написал письмо с объявлением где взял эту сумму.Предоставил копию договора о продаже жилья,где была сумма в разы больше чем та сумма которую я ЛОЖИЛ на счёт

Скинул им и жду

Тишина день,два....

Звонят опять!

Я им напхал,послал их с объявлением,что я все уже сделал,скинул на почту.... откройте глаза свои!

Прошло время,они блочат все мои счета

Я в ярости,еду к ним в офис: г.Одесса,ул Космонавтов 13. Там естественно этой девки нет,есть другие. Начинаем с ними писать письма, выяснять,они не компетентные полностью.Та что с лева спрашивает у той что справа.Обе несут хрень....

С горем пополам написали,отсканировали, отослали эти письма.Та что с лева сказала "30 дней ждать"

Я понимая,что уровень знаний ноль придя домой,начинаю кидать все эти письма в чаты,на имейл...Звоню в горячую линию,а они мне"ждите 10 дней")))) та месяц эти 10 дней хрен поймёшь)))

Через 10 дней ответ " Ваших документов мало, необходимо предоставить документы подтверждающие перевод денежных средств полученных по договору вам на счёт "

Я опять к ним в отделение

Объявленяю что получил их наличными

Опять пишем письма

Опять 10 дней

И ответ:"раз вы не можете подтвердить перевод то мы начинаем расторжение с вами  договора))))

Расторжение будет длиться 30-45 дней!!!!!

Естественно я высказал им все что думаю: вы пользуетесь моими деньгами,получаете сверх прибыль,Я бегаю как .... и пытаюсь их забрать!

 

 

Плюси:Нету!!!!
Мінуси:Всё выше описанное могу подтвердить переписками и фотографиями Это не фейк Контора хрень Не тратьте на них свое время Есть нормальные банки с компетентными людьми!
Рекомендації: Не рекомендую
1
Середня: 1 (1 голос)
ПУМБ
Тип послуги: Обслуговування
Гість   24.08.2023

Ужас!!начали платити прострочений кредит бо хочемо розрахуватись,так начали дзвонити і вимагать з банку в10 раз більше,ще і погрожувати!Боже боже це як!!??Хочемо швидше віддать гроші,збираємо що е по копійкам,а бачу що на петлю з милом буде,таке приниженя як оце пережити!?Вже платиш і все одно   все  не так!!!!

Плюси:Нема плюсів взагалі,,
Мінуси:Не дай Боже якийсь форс-мажор у вашому житті з вас зроблять сміття без прав не то що на голос,а і взагалі на Життя.
Рекомендації: Не рекомендую
1
Середня: 1 (1 голос)
1
ПУМБ
Тип послуги: Кредити
Гість   05.07.2023

Зверталася до гарячої лінії банку через шахрайські дії з моєю карткою. Мені надали консультацію, сказали заблокувати картку і випустити віртуальну нову. Я уточнила, чи цього дійсно достатньо. Операторка запевнила, що так, цього буде достатньо. Через деякий час з мене знову списали гроші. На гарячій лінії мені сказали, що це, можливо, технічна помилка, адже списання відбулося із заблокованої картки і це питання скоро вирішать. Передзвонили і сказали, що це тому що картка заблокована, але не закрита. Треба закрити картку. Я описала ситуацію ще раз, що саме ці дії мені порадила гаряча лінія і запевнила, що цього достатньо. Тож давайте якось вирішувати. Пообіцяли переслухати запис та передзвонити. Звичайно ж, ніхто не передзвонив. Подзвонила втретє і розказала про всю ситуацію з самого початку, на що почула: «А чому ви в банк не звернулися? В банк треба було звертатися, зверніться якомога швидше». Дійсно, гаряча лінія каже, що достатньо заблокувати картку, а я маю здогадатися, що мені треба в банк! Запитала, хто мені поверне гроші, які у мене списали через дизінформацію гарячої лінії. Операторка сказала, що банк не гарантує повернення грошей (за свій же проступок). Але заявку залишать. Дуже весело, що банк не несе жодної відповідальності за свою підтримку та помилки. 

Рекомендації: Не рекомендую
1
Середня: 1 (1 голос)
ПУМБ
Тип послуги: Дебетові картки
Дмитро   26.06.2023

Я клієнт цього ненажерливого банку.

Замість того щоб виконати рефінансування (реструктуризацію) моєї заборгованості, вони щотижня телефонують і погрожують судом та службою безпеки банку, яка вже начеб-то розпочала справу по збору документів. Хоча мінімальні платежі стабільно вносяться щомісяця. Так, у мене є заборгованість, яка виникла під час фінансових складнощів... але кого це цікавить. Їм не потрібно щоб клієнт повернув всі кошти і забув про банк - їм потрібно щоб клієнт завжди був винен і постійно платив, платив, платив... 

І будьте готові до того що якщо ви домовились на оплату певної суми у певний день і ви її оплатили - то наступного дня вам зателефонує банк і буде вимагати ще і ще і ще і ще...... Вас будуть довбати кожного тижня, замість того щоб реструктуризувати ваш борг і отримувати щомісяця кошти які ви посильно могли б платити.

Даний банк - це найгірший банк до якого я звертався! Нікому не раджу з ним зв'язуватись. 

Плюси:Ви зможете легко влізти в борги. Взагалі без напрягу! У вас не буде дефіциту спілкування з операторами банку. У вас виникне непереборне бажання при першій же можливості виплатити борг і розірвати всі відносини з даним банком (назавжди).
Мінуси:Якщо у вас скрутне фінансове становище то: -Відсутнє рефінансування карткових кредитів. -Постійні залякування судом та службою безпеки банку -Задовбують дзвінками.
Рекомендації: Не рекомендую
1
Середня: 1 (1 голос)
1
ПУМБ
Тип послуги: Кредитні картки
Гість   24.05.2023

Я не клієнт банку, чого мені телефонувати за якихось боржників?!

Рекомендації: Не рекомендую
1
Середня: 1 (1 голос)
1
ПУМБ
Тип послуги: Обслуговування
Гість   22.05.2023

Це жах! Була клієнтом десь 3 роки, поповнювала мобільний, інтернет, купувала речі в інтернеті та переводила кошти з карти на карту, знайомим родичам та собі на карти інших банків, все було ок. Заходжу в свій особистий кабінет в квітні цього року, хочу перевести кошти,і що я бачу, пише недостатньо коштів на рахунку, хоча кошти є і не мала сумма, телефоную на гарячу лінію, кажуть зачекати уточнюють потім кажуть рахунок заблокований фін моніторингом банку, я кажу що мені тепер робити, кажуть пишіть на пошту ПУМБ , пишу туди, кажуть щоб надала джерело походження коштів, одразу надаю, кажуть чекати, чекаю тиждень, тиша, пишу що терміново потрібні кошти на лікування, кажуть недостатньо документів, пишу що ще вам потрібно, які саме документи надати, ніякої конкретики, йду до відділення питаю там, кажуть можете надати довідку про доходи свої родичів, я вибачаюсь а до чого тут мої родичі до мене, відмовляюся, кажу що робити віддайте гроші терміново, кажуть тоді якщо немає документів чекайте на розірвання ділових стосунків з банком, кажу давайте зараз я напишу заяву що не хочу в такому банку обслуговуватись, кажуть а ви не можете самі закрити рахунок, вам потрібно чекати щоб фін моніторинг вам закрив рахунок. Телефоную на гарячу лінію, кажуть йдіть до відділення ми не займаємося закриттям рахунків, йду до іншого відділення, кажуть фін моніторинг ще їм не відповів, я кажу так а що чекати, до чого цей цирк, я клієнт прийшла і хочу закрити свій рахунок так як ви мені як надавач послуг не задовольняє те , кажуть ні в даній ситуації треба чекати на відповіді фін моніторингу, кажу ок, скільки треба чекати, ми не знаємо відповідь, кажу чого так довго, кажуть в них завантаженність велика, а мене хіба це повинно хвилювати? Як велика завантаженність то наймайте нових працівників. Кажу що мені робити, що можете порадити, відповідь чекайте, я кажу що чекати кого? Ми нічого зробити не можемо ваше питання на розгляді чекати 30 днів а може в більше, я кажу ви розумієте що мені терміново потрібні кошти на лікування, кажуть співчуваємо але нічого зробити не зможемо, чекайте. Пишу кожен день на пошту кажуть чекайте, телефоную кожен день на гарячу лінію кажуть чекайте, приходу в відділення кажуть чекайте, чекайте поки банк прокурте ваші кошти як йому потрібно без вашої згоди, то платіть мені відсоток за користування моїми коштами! Вже місяць я чекаю, зайшла в свій особистий кабінет бачу 99999 якусь дивну суму на балансі, пишу на пошту нуль емоцій, пишу в чат бот там наче з дуба впали, знов пішла в відділення кажуть так добре давайте зараз закриємо рахунок і віддамо вам кошти, пів години сиділи, і тут мені відповідь треба чекати відповіді від фін моніторингу щоб можна було забрати кошти! Питаю скільки ще чекати, відповідь ще місяць, я кажу то я вже місяць чекаю, відповідь ну це фін моніторингу це завжди довго. Тобто якщо ви будете помирати і захочете забрати свої кошти, банк просто наплює на вас і буде крутити вашими коштами стільки скільки йому потрібно! Тому моя порада, обходити цей банк стороною, і всі кошти які зберігаєте негайно забрати, бо наморочать вам голову так що ви після цього банку не захоче ні в якому банку тримати кошти! Я так розумію банк Пумб банкрот і таким чином підтримує себе на плаву. Дуже багато подібних відгуків можна побачити про банк ПУМБ, люди по пів року, рік не можуть кошти забрати! А це незаконно, тому-що згідно НБУ заблоковані кошти можуть бути не більше 7 днів.

Плюси:Їх немає, тікайте з цього банку!
Мінуси:Будете вибивати свої особисті кошти місяцями!!!
Рекомендації: Не рекомендую
1
Середня: 1 (1 голос)
ПУМБ
Тип послуги: Кредитні картки
Сергей   25.04.2023

Совершенно не лояльное отношение  к клиенту.

Плюси:Плюсов не обнаружил.
Мінуси:При обмене долларов не приняли вполне нормальную банкноту. Причину назвали уровня вокзального менялы из девяностых...
Рекомендації: Не рекомендую
1
Середня: 1 (1 голос)
ПУМБ
Тип послуги: Кредитні картки
Білий Олексій   20.04.2023

Я клієнт того банку вже майже рік і за цей час не було жодного месяца коли б банк без всякої підстави не блокував би мені рахунки ніби то для проведеня перевірки на пару днів. І кожен раз я надаю банку той самий пакет документів — довідку про доходи і поясненя якогось зарахування по якому не було ніякої скарги від відправника! Вони що їх там не зберігають??? І кожен раз треба з’являтися в банк щоб надати ту ж саму інформацію! В минулому місяці банк заблокував карту і робив перевірку 21 день після чого попросив надати обгрунтування зарахування яке було пів року назад! Все надав, розблокували, проходе два тижні і знов блок- теж саме, надайте обгрунтування доходів, хоча кожен раз я надаю податкову декларацію з більш ніж достатнім доходом для такого руху грошей що є в мене по рахунках і знов чекайте 10 робочіх днів- тобто мінімум 2 тижні! Я не розумію зміст ціх перевірок- якщо проходе перевірка і сб каже все добре, що змінюється за два тижні щоб робити знов перевірку і знов її треба робити два тижні??? Переглянути два документа треба два тижні?! Здається мені банк просто таким чином утримує гроші клієнтів підвищує свою ліквідність. Банк ніколи не відповідає на скарги та запити, в минулий раз я надав майже десять запитів і скарг перед тим як до мене в кінці кінців через місяц зателефонували, СБ взагалі жахливе, особливо оператор Владислав який дозволяє собі кидати слухавку, перебивати та не слухати клієнта. Тільки на відділені є нормальний сервіс і бажання допомогти від дівчаток- операторів, але вони так саме нічого не можуть зробити так як СБ ігнорує і їх запити та уточнення. Отже останній раз — не вирішиться нормально питання переводжу всі гроші в Приват.

Рекомендації: Не рекомендую
1
Середня: 1 (1 голос)
ПУМБ
Тип послуги: Дебетові картки
Ілля Пугачов   19.04.2023

Банк вкрав у мене 25000 грн. з дебетового рахунку. Це сталося коли я був за кордоном. Розрахунок банку цілком зрозумілий - людина скоріше за все не повернеться і не зможе з банком розібратись. Я приїхав в Україну через декілька днів, однак домогтись повернення коштів так і не вдалося.

В інтернеті є дуже багато аналогічних скарг на ПУМБ. Як тільки людина виїзжає - блокують всі власні кошти, пропонують звернутись особисто в відділення для вирішення ситуації. Це основна стаття доходів цього банку, чесно працювати і заробляти гроші вони не вміють. В будь-яких інтернет-рейтингах у цього банку самі найнижчи оцінки.

Тому дуже прошу всіх, хто це читає - терміново забирайте з банку всі власні кошти, аби не стати жертвами цих шахраїв.

Плюси:Масово крадуть гроші
Рекомендації: Не рекомендую
1
Середня: 1 (1 голос)
ПУМБ
Тип послуги: Дебетові картки
Гість   06.04.2023

Такого хамства я ще не бачила . Зателефонувала жінка і почала погрожувати , що якщо не внесу відсотки з взятого мною  кредиту , то в мене буде зіпсована кредитна історія та ніякий банк в Україні мені ніколи не надасть змогу взяти кредит . Я відповіла , що наразі я не маю змоги погасити ці відсотки за 3 дні , але зможу через 1,5 тижні після отримання заробітної плати . ЦЯ МЕРЗОТА почала погрожувати і тикати мені «я під свою відповідальність взагалі-то даю тобі тільки три дні , деякі люди знаходять і по 10 тисяч , займають і так далі , нічого якось перебʼєтесь на водичці» . Після погашення видалю і поріжу всі картки і в жодному разі не потрібно співпрацювати з цим банком . А цій гниді бажаю весь рік прожити на водичці і у повній скруті .

Плюси:Ніяких
Мінуси:Все
Рекомендації: Не рекомендую
1
Середня: 1 (1 голос)
ПУМБ
Тип послуги: Кредитні картки
Гість   05.04.2023

Так случилось, что не оплатила вовремя рассрочку. Целых 900 грн!Война, переезды, больничный. Каково же было мое удивление, когда пумб начал применять ко мне коллекторское давление-звонить по 5 раз на день, отчитывать, писать смс. Мой номер телефона был куда-то слит, поскольку мне начали кроме пумб писать различные богодельни с требованиями взять у них кредит. При этом к подобным заведениям я никогда не обращалась, и поэтому мой номер им взять было негде. Вот и подумайте, связываться с пумб или нет!

Плюси:Нет
Мінуси:Коллекторское давление, нарушение Закона Украины " О защите персональных данных"
Рекомендації: Не рекомендую
1
Середня: 1 (1 голос)
1
ПУМБ
Тип послуги: Оплата частинами - розстрочка
Олег   01.04.2023

Якщо коротко, то я у листопаді 2022 року продав автівку ( за готівку ), та поклав всі кошти на картку у цей банк. В кінці тижня всі рахунки заблокували та затребували підтвердження коштів. Я надав всі документи (договір куплі продажу з суммою), але їх відхилили тому що покупець розрахувався готівкою!!! а для банка цє не підтвердження! Дуже багато часу і нервів було витрачено. Додаково до цього на кредитній картці у мене був борг, який я не зміг закрити із за блокування рахунків, так вони ще нарахували процентів на цей борг!!! ШАХРАЇ!

Плюси:Красива вивіска.
Мінуси:Мишоловка!
Рекомендації: Не рекомендую
1
Середня: 1 (1 голос)
ПУМБ
Тип послуги: Обслуговування
Олена   15.03.2023

Хамы ,наглые,ведут себя хуже,чем орки.никогда не берите у этого банка ничего!

Плюси:Нет нет нет
Мінуси:Все
Рекомендації: Не рекомендую
1
Середня: 1 (1 голос)
ПУМБ
Тип послуги: Кредитні картки
Гість   08.03.2023

После смены телефона( не финансового номера а просто аппарата), заблокировали в ПУМБ онлайн. На все уговоры по разблокировке не реагируют - заставили ехать в отделение за свой счет, ближайшее находится на расстоянии 80 км. Бред полный, все вопросы ответил, никаких подозрительных операций не выполнял. Зашел в приложение - увидел баланс минус 77 млн. на счету, чуть не поймай кондратия, только после обращения мне пояснили что это нормально, сработала заглушка СБ. Желаю всем сотрудникам недобанка таких же эмоций как у меня были в этот момент, на протяжении их всей не веселой жизни.  

Плюси:Нет
Мінуси:Обслуживание и работа СБ
Рекомендації: Не рекомендую
1
Середня: 1 (1 голос)
ПУМБ
Тип послуги: Дебетові картки
Оксана   08.03.2023

17.02.23р. вносила кошти на банк. картку через термінал 7 тис. грн. Усі банкноти номіналами 500 грн. Нажаль термінал зарахував тільки 500 грн. Так як, на екрані було написано:"приймається лише одна банкнота 500 грн."Ок, подумала я і нажала завершити операцію, забрала кошти і пішла до каси вносити гроші на банк. Картку (внесла 15 тис. грн.)При підрахунку грошей нажаль виявила недостачу 500 грн. Підозрюю що ще одна купюра 500 грн. залишилась в терміналі, тобто термінал її відбракував але назад в стопку грошей не повернув.
В той же день 17 числа, звернулась до співробітника банку і до начальника відділення, мені повідомили що в них часто виникають такі ситуації, проведуть інкасацію і в понеділок зателефонують. Мені перезвонили в понеділок, але надлишку по інкасації не знайшли. Питання: куди поділись 500 грн.? Я мама в декреті, в мене 2є дітей і кожна гривня важлива. Дуже шкода, що банк абсолютно не цінує своїх клієнтів І ніяк не вирішив дану проблему!

Рекомендації: Не рекомендую
1
Середня: 1 (1 голос)
ПУМБ
Тип послуги: Розрахунково-касове обслуговування
Люди   24.02.2023

Не дивлячись на те що в Україні вже рік їде війни.На якій наш народ виборює свою свободу від рабства на зовні. В середини є ще одни "упирі" якім до дупи , і та війна і ті люди. Не зважаючи на війну, на те що люди залишились без РОБОТИ,без домівок, без всього що мали.Вони продовжують душити своїми відсотками, погрозами, залякуванямми. В такий тяжкий для людей час "пумб" для них робить його ще тяжче. Дзвонять і в день і в ночі. Може тих звонарів відправити на передову???В ближчий час буде написана петиція до президента. Щоб розібратись з цим беззаконням.А то виходить поки Українці гинуть на віїні, пумб обдирає і забирає останне.За такі дії ,щей під час війни лишити пумб ліцензії. В цих нічних погрозах, в дзвінках третім особам.Раджу колекторам бумба почитати ось оце!!!Чи вам і це до дупи???
   ■ шукати та використовувати дані щодо щодо графіка роботи боржників, стану їх здоров’я,
зустрічей, мандрівок та інформацію в соцмережах;
■ використовувати погрози, шантаж, вчиняти психологічний та фізичний тиск;
■ вводити в оману споживача щодо строку погашення та розміру боргу, вимагати компенсувати
роботу колекторів та вартість заходів, спрямованих на погашення боргу;
■ взаємодіяти з 20.00 до 9.00, а також у вихідні, святкові та неробочі дні за власної ініціативи
колекторів;
■ користуватися сервісом автодозвону більше 30 хвилин на добу;
■ повідомляти третіх осіб про наявність заборгованості чи вимагати від них прийняти на себе
зобов’язання щодо заборгованості, якщо інше не вказано у кредитному договорі;
■ шкодити репутації споживача;
■ зустрічатися з боржником без повідомлення та погодження цієї зустрічі;
■ взаємодіяти з боржником та пов’язаними особами у випадку, якщо людина перебуває в
лікарні, є недієздатною або обмеженою в дієздатності особою, інвалідом 1 групи або
неповнолітньою особою з моменту отримання підтверджувальних документів;
■ взаємодіяти більше двох разів на добу, окрім випадків, коли ініціатива йде від боржника
(взаємодія за допомогою засобів зв’язку вважається такою, що відбулася, якщо особі
передано інформацію про розмір простроченої заборгованості, порядок її погашення,
розмір неустойки та інших платежів, що стягуються у разі невиконання зобов’язань за
договором про кредит або відповідно до закону).

СТИД І ПОЗОР пумбу.Прошу всих хто під час війни постраждав від дій цього банку, залишати відгуки на сайті пізніше будемо звязуватись з вами щоб підписати петицію.СЛАВА ЗСУ!!!ГАНЬБА пумбу!!!

Плюси:Їх не має.
Мінуси:Одні мінуси.
Рекомендації: Не рекомендую
1
Середня: 1 (1 голос)
1
ПУМБ
Тип послуги: Кредити
Олександр    24.02.2023

Думал хороший банк, а оказался Г с большой буквы, фин мониторинг банка заблокировал все счета, требуют происхождения средств за 2 года, хотя до этого никаких проблем не было, прислал личный менеджер запрос просто в файле ворд, что нужно предоставить.. нет не официального запроса, ничего. 
Деньги заблокированы и у меня, и еще у нескольких знакомых. Этими заблокированными деньгами по всей стране в военное время, банк пользуется, но % не платит, зато за все берет сполна. Закрывайте счета уважаемые граждане. Не связывайтесь с этим эндоразвитым банком. Работает один знакомый там, так видимо для новых звездочек внутри компании, какой то д*бил решил показать результат работы и начал блокировать счета, выполняя план. А еще они там друг друга сдают у службы безопасности тоже есть план который нужно выполнять внутри компании. 

Плюси:Никаких
Мінуси:Нужно исполнять прихоти банка, без официальных документов и запросов.
Рекомендації: Не рекомендую
1
Середня: 1 (1 голос)
1
ПУМБ
Тип послуги: Дебетові картки
Дмитрий   06.02.2023

Уже где-то месяц звонит записанный мужской голос и требует денег! Я НЕ являюсь вашим клиентом и НИКОГДА им НЕ являлся и уже тем более НИКОГДА НЕ брал у вас кредиты! Так с чего вдруг я должен денег!? Кто-кто, но вот вы мне точно должны денег. ЗА МОРАЛЬНЫЙ УЩЕРБ!!!!

Мінуси:МОШЕННИЧЕСТВО!
Рекомендації: Не рекомендую
1
Середня: 1 (1 голос)
ПУМБ
Тип послуги: Кредити
Гість   13.01.2023

Дуже соромно не надавати повну інформацію про користування карткою...

Наша дитина 8 місяців на війні,а ці крадії курей(пумб) знімають з нас 400 гривень...

Жах...шоб їм ті грощі повернулись повною мірою моїх сліз...

Рекомендації: Не рекомендую
1
Середня: 1 (1 голос)
ПУМБ
Тип послуги: Кредитні картки
Недовольный   31.12.2022

Не связывайтесь, с этими чмошниками!

Плюси:Нет, нет, нет.
Мінуси:Огромный
Рекомендації: Не рекомендую
1
Середня: 1 (1 голос)
ПУМБ
Тип послуги: Кредитні картки
Гість   14.12.2022

Краще з сатаной укласти договір чим з ними (P/S.  люцифер чисніший і не такий підступний як вони)

Плюси:З плюсів читайте отзив зрозумієте
Мінуси:БАНК пумб
Рекомендації: Не рекомендую
1
Середня: 1 (1 голос)
1
ПУМБ
Тип послуги: Кредити
Кліент банку   20.11.2022

ЗАЯВА-ПРЕТЕНЗІЯ
Щодо нехтування прав вкладника та нанесену значну матеріальну шкоду  

Керуючись виключно нормами права України, за наявних правових підстав та об’ективних доказів, вимушений звернутись з цією заявою 
ОБСТАВНИ СПРАВИ
1. 15.11.2021 між мною та ПУМБ було укладено Договір комплексного банківського обслуговування фізичних осіб, по розміщенню вкладу (депозиту) «ЮВІЛЕЙНИЙ» №300491792 від 15.11.2021, з процентною ставкою 11% річних.
           2. Згідно умов Договору 17.11.2022 я отримав на свій мобільний телефон повідомлення про перерахування коштів на мій картковий рахунок (більше 202000 грн.).
           3. 17.11.2022 року о 14.30 я звернувся до відділення (філії) ПУМБ за адресою м.Київ, вул.Раїси Окипної 4а з вимогою видати мені готівкою кошти які знаходяться на моєму картковому рахунку, надавши свій паспорт та кредитну картку.
           4. Особисто, особа яка представилась керівником філії, відмовила мені у видачі коштів посилаючись на відсутність світла у відділенні. В той же час, в її присутності я зателефонував на гарячу лінію ПУМБ з вимогою з’еднати мене з керівником та забезпечити видачу моїх коштів що знаходяться на моєму картковому рахунку, однак почув лише підтвердження про відсутність світла у відділенні. 

5. З часом, коли з’явилось світло в будинку де розташоване відділення ПУМБ та сусідніх банках, що підтверджується належними фото світлинами та відео реєстрацією яка висвітлена у соціальних мережах (дивись зазначена прив’язка – час, день та місце відео реєстрації):
-    https://www.youtube.com/watch?v=DQhX818oo2I 
-    https://www.youtube.com/watch?v=5x2GeDrqA_w
-    https://www.youtube.com/watch?v=Ap1va07Bmbg,
я звернувся повторно до керівника цього відділення, з вимогою видати мої кошти, однак я був посланий до іншого відділення біля метро Дарниця, нехтуючи мої цивільні права та обов’язок ПУМБ, і нахабно повідомила «ДО ПОБАЧЕННЯ» і порадила в любому банку безкоштовно зняти ВСІ кошти що є на моєму картковому рахунку по 1000 грн. за один запит, в той час коли їх в мене більше 200000.
             6. В подальшому, моя вимога про видачу моїх коштів керівником відділення була відхилена з посиланням на відсутність світла у відділенні, що вважаю свідчить про службову недбалість, самоправство та бездіяльність не тільки керівника даної філії, а також технічних працівників що повинні забезпечити працездатність обладнання в філії банку і подачу належного освітлення та напруги до цього відділення.
             7. Фактично на протязі більше двох годин 17.11.2022, я неодноразово звертався на гарячу лінію ПУМБ (аудіо записи розмов в мене в наявності, бо зроблені за допомогою програми “Coll Recoder”) та керівника відділення ПУМБ, а також бачив як якісь чоловіки з 16 години по 17 годину, що прибули на автомобілі державний  знак АА3838 ВН, колупались в розподільчому щитку у відділенні банку, а згодом притягнули коробку з генератором та дві каністри з невідомою рідиною в середину відділення банку ПУМБ.
Об’єктивний висновок:
1)    В даному випадку відсутні непереборні обставини, а є лише службова недбалість та бездіяльність уповноважених осіб у ПУМБ в питаннях комутації та відновлення енергозабезпечення відділення ПУМБ на вул.Р.Окипної 4а у м.Києві 17.11.2022.
2)    У зв’язку зі службовою недбалістю, самоправством та бездіяльністю уповноважених осіб як у відділенні банку на вул.Р.Окипної 4а, а також в ПУМБ, я не зміг отримати мої кошти що знаходились на рахунку в банку.
3)    За договором позики від 15.11.2021 повернути готівкові кошти позичальнику до 17 годин 17.11.2022 в сумі 200000 грн., я не зміг, що призвело до невиконання мною договірних зобов’язань і стягнення позичальником з мене 10% штрафу в сумі 20000 грн.  
Враховуючи викладене, а також нанесену мені значну матеріальну шкоду в сумі 20000 грн. як штраф (двадцять тисяч грн. 00 коп.) що дорівнює 10% від суми позики, а також пеню у розмірі облікової ставки НБУ від загальної суми позики, зазначеної у п.1.1 Договору позики, за кожний день прострочення, починаючи з дня повернення коштів зазначеного у п.4.1 і закінчуючи днем повного повернення позики, -
ПРОШУ:
1.    Невідкладно видати мені кошти що знаходяться на моєму картковому рахунку.
           2. Невідкладно стягнути з винних осіб в ПУМБ - 20000 грн. (двадцять тисяч грн.) як суму що відповідає нанесеній мені шкоди у зв’язку з бездіяльністю уповноважених осіб ПУМБ та перерахувати їх на мій картковий рахунок в «ОЩАДБАНКУ» №5167 8033 0062 1641  («КАРТКА  КИЯНИНА»).
3.    Вважати мою заяву як досудову вимогу.
          4. Належну, повну та по суті відповідь НЕВІДКЛАДНО направити в мою електронну адресу та поштою за адресою моєї реєстрації, для її узагальнення та вжиття передбачених законом заходів з метою захисту моїх інтересів та відшкодування завданої мені шкоди.
         5. За наявних доказів щодо нехтування моїх законних прав вкладника в банку ПУМБ, фактично нанесену мені значну матеріальну шкоду, як журналіст та фахівець в області права залишаю за собою цивільне право звернутись до ЗМІ,  висвітлити у соціальних мережах протиправну та протизаконну діяльність уповноважених осіб в банку ПУМБ, а також звернутись до НБУ та Міністерства юстиції України з вимогою позбавити ліцензії ПУМБ у зв’язку з паплюженням прав та законних інтересів клієнтів. 

Додаток: Копія Договору позики від 17.11.2021 тільки для огляду при реєстрації заяви-претензії у відділенні (філії) банку ПУМБ, у зв’язку з нормами права  що захищаються законом України «Про захист персональних даних», а також комерційною таємницею. 
 

Плюси:ЖИРУЮТ, получают зарплату и ничего не делают
Мінуси:Полный отстой а не банк
Рекомендації: Не рекомендую
1
Середня: 1 (1 голос)
3
ПУМБ
Тип послуги: Обслуговування

Сторінки