Відгуки клієнтів про ПриватБанк

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Банк "ПриватБанк"

Банк PrivatBank - відгуки клієнтів 2022

Юлия    24.06.2022
Відгук корисний?

5-й місяць ПриватБанк тримає фінансовий фронт в окупованому місті Херсон.Дякую тобі "Мій Банк"!!!В той час,як інші фінансові установи просто закрили свої двері перед своїми клієнтами,не надавши пояснення,як знімати їх кошти, ПриватБанк відкрив двері для цих клієнтів!Кожного дня співробітники вислуховують клієнтів інших банків та намагаються дати пораду,як зняти кошти з інших банків.Повірте, дуже тяжко, особливо морально все це перенести.Але ,попри все,дівчата надають раду своїм емоціям.Я дуже вдячна їм за це! Коли був мобільний зв'язок,клієнти інших банків,ставали клієнтами ПриватБанку.Співробітники розповідали про функцію "Додати картку іншого банку".Чудова функція!Коли ж зв'язок зник, навіть в такому випадку,знайшлося рішення,як допомагати клієнтам знімати кошти.Дякую Всім співробітникам,які працюють над цим! Перш за все, хочеться висловити подяку Всім співробітникам,які залишилися в місті Херсон,та попри всі перестороги, виходять обслуговувати людей,вислуховувати їх, вирішувати (в міру своїх можливостей)проблеми! Дякую Вам дівчата та хлопці!Ви найкращі!!!

Плюси:Онлайн банкінг,професійні спеціалісти,швидке оформлення послуг
Мінуси:Потрібна охорона в кожному відділенні.Хотілося б електронної черги
Рекомендації: Рекомендую
5
Середня: 5 (1 голос)
ПриватБанк
Тип послуги: Обслуговування
Ирина   23.06.2022
Відгук корисний?

Добрый день!! Не рекомендую этот банк для держания своих средств! Отвратительная поддержка, колл центр отправляет в поддержку на сайт, поддержка на сайте разводит руками и говорит обратиться в отделение...которые в нашем городе в связи с войной не работают...+ еще и очень лагает сайт.Не рекомендую!

Плюси:нет
Мінуси:поддержка, лаги сайта
Рекомендації: Не рекомендую
1
Середня: 1 (1 голос)
ПриватБанк
Тип послуги: Обслуговування
Гість   23.06.2022
Відгук корисний?

Сегодня , 23.06.22  приват банк, пдары, после похищения онлайн с карты суммы 500 $ предложил Мне закрыть все счета и обращаться в полицию , которая всеравно ничегог не найдет ---  т.е. ПРИВАТБАНК рекомендуете полностью отказаться от услуг  банка в связи с его невозможность обеспечить безопасность счетов клиетнов.

вот такие твари приватбанковские

возникает вопрос - зачем такой банк, с таким успехом нужно счета открывать в полиции ,а не в банке

Плюси:один пидар в управлении банка
Мінуси:много пидаров в управлении банка
Рекомендації: Не рекомендую
1
Середня: 1 (1 голос)
ПриватБанк
Тип послуги: Дебетові картки
Елена   22.06.2022
Відгук корисний?

Нахожусь в Херсонской области, г. Геническ. Киевстар не работает и подтверждение через смс тоже. Для того, чтобы изменить из смс на другой способ, надо было пройти верификацию, на функции сфотографироваться был плохой интернет и не сработало фото. В результате чат мой Приват банк заблокировал. Получается в нашем регионе у меня нет способа зайти в Приват 24. Как решить эту проблему просто не знаю.

Мінуси:Постоянная блокировка по любому поводу просто выматывает. Такое впечатление, что такова задача у банка.
Рекомендації: Не рекомендую
1
Середня: 1 (1 голос)
ПриватБанк
Тип послуги: Дебетові картки
Гість   16.06.2022
Відгук корисний?

Перш за все хотів би застерегти необвчних клієнтів, які думають, що ваші кошти в безпеці в цьому банку. Насправді, зберігати кошти в уьому банку - найбільш небезпечно та найшірще рішення, яке може бути вами прийняте.

Я мав необережність відкрити сейфову скиньку. Вчасно сплачува за неї та зберігав там деякі цінні речі та невелику суму грошей на всяк випадок. Гроші скажу вам немаленькі - близько 20-30 доларів в місяць.  Виїхав закордон та був впевнений, що мої цінності будуть в беспеці. 

У 2020 році повідомили, що відділення переїжджає та я маю зявитися та забрати свої речі зі скриньки. Я сказав, що я закордоном та не маю змоги зявитись у відділення. Працівники банку самовільно вскрили мою скриньку. Речі описали.  Я почав вимагати, щоб грошові кошти мені повернули на мій рахунок. Адже нічого складного в цьому немає. Ви вилучили гроші клієнта з його скриньки, що вам заважає ці гроші покласти на рахунок клієнта у вашому ж банку?  Не тут то було!

Зараз зназоджусь за кордоном, та не маю змоги звернутись у відділення. В договорі у них вказано, що через 3 роки вони мають право знищити майно, крім валютних цінностей, яке знаходиться в моїй скринці. Тобто, вони мені зараз кажуть, що просто заберуть мої гроші, тому що я не можу зявитись у відділення. Знайомих там немає, довіреність також не маю змоги комусь видати. Гроші свої затребував в них. В договорі вказано, що якщо клієнт не затребує свої цінності, то банк має право їх знищити через 3 роки. Зрозуміло, що гроші ніхто знищувати не буде, а значить вони просто заберуть їх собі. Але я затребував свої цінності, просто не маю можливості зявитись у їх відділення.

Не знаю як повернути свої кошти тепер, які я мав необережність та наївність довірити цьому банку.

Рекомендації: Не рекомендую
1
Середня: 1 (1 голос)
ПриватБанк
Тип послуги: Інше
Насыров Владимир   15.06.2022
Відгук корисний?

В качестве подарка к свадьбе я отправил своей дочери денежный SWIFT-перевод на сумму 565$.
Перевод был отправлен на счет ее мужа в Приватбанке.
Когда деньги поступили в Приватбанк, банк отказался выдать их получателю под надуманным предлогом.
Несколько часов общения с техподдержкой банка результата не дали.
Персонал абсолютно не компетентен и хамовит. Ссылаются на постановление НБУ, но сами видимо его и в глаза не видели.
Я проштудировал это постановление вдоль и поперек. В нем нет тех формулировок которые сообщала мне тех поддержка.
Ни по смыслу, ни по содержанию.
Кроме того, меня постоянно называли "третьим лицом". А третьим лицам мы мол информацию не даем.
Ну, извините... Если уж я, отправитель перевода и владелец денег 3-е лицо, то кто же тогда все остальные?
Когда мне надоело общаться с некомпетентными специалистами техподдержки,
я попросил их дать мне контакты их руководства. Никаких контактов мне конечно же не дали.
В итоге отправленный в Приватбанк перевод был как я полагаю украден, т.к. получателю деньги не выдали и мне их обратно не вернули.

Рекомендації: Не рекомендую
1
Середня: 1 (1 голос)
ПриватБанк
Тип послуги: Інше
Гість   14.06.2022
Відгук корисний?

мошеники жидовские 
жыды воруют наши деньги
тупо ночью в 3 часа украли сумму
 написали потом уже.  типа оплата за коворкинг! КАКОЙ КОВОРКИНГ?  В ЧАСА НОЧИ ОПЛАТА КОВОРКИНГА? ЛЮДИ СПЯТ НОЧЬЮ А НЕ ПЛАТЯТ

НЕЗНАЮ НИКАККИХ КОВОРГИНГОВ
ЖИДЯРА ВЕРНИ ДЕНЬГИ!!!!

Плюси:ЖЫДОВНЯ
Мінуси:мошеники жидовские  жыды воруют наши деньги тупо ночью в 3 часа украли сумму  написали потом уже.  типа оплата за коворкинг! КАКОЙ КОВОРКИНГ?  В ЧАСА НОЧИ ОПЛАТА КОВОРКИНГА? ЛЮДИ СПЯТ НОЧЬЮ А НЕ ПЛАТЯТ НЕЗНАЮ НИКАККИХ КОВОРГИНГОВ ​​​​​​​ЖИДЯРА ВЕРНИ ДЕНЬГИ!!!!
Рекомендації: Не рекомендую
1
Середня: 1 (1 голос)
ПриватБанк
Тип послуги: Дебетові картки
Ігор   11.06.2022
Відгук корисний?

Раптом став членом чогось і за якісь банківські послуги з картки списали 20грн. До оператора за поясненням через бот не пробитися. Переходжу з пенсією після 25 років у інший банк. Де ви, пане Коломойський І.В.?

Плюси:Немає
Мінуси:Повно
Рекомендації: Не рекомендую
1
Середня: 1 (1 голос)
ПриватБанк
Тип послуги: Дебетові картки
Стас   10.06.2022
Відгук корисний?

Отвратительный сервис ! Перечисление денег из Польши в Киев идёт 5-дней!!!

Рекомендації: Не рекомендую
1
Середня: 1 (1 голос)
ПриватБанк
Тип послуги: Інше
Гість   10.06.2022
Відгук корисний?

Обмеження практично у всьому , крипта? вибач друже , хочеш щось оплатити на стороніх сайтах? вибач друже 
Поганий коментар на мінфін , не хвилюйся його не врахують у статистику , тож приват іди .....

Плюси:Не має
Мінуси:Став державним
Рекомендації: Не рекомендую
1
Середня: 1 (1 голос)
ПриватБанк
Тип послуги: Інше
Марина   07.06.2022
Відгук корисний?

Здравствуйте, ещё в марте подали заявку на Еподдержка,сначала написали что вам деньги зачислены-итог на карте 0,снова зашла в дию чере пару дней написали что ,,ожидайте зачисление напротяжении 10 дней,,,уже идёт 3 месяц а помощи как нет,так и не будет?!

Плюси:Приват 24 -это очень удобно
Рекомендації: Нейтрально
4
Середня: 4 (1 голос)
ПриватБанк
Тип послуги: Обслуговування
Вадим   04.06.2022
Відгук корисний?

Після початку війни у березні строк моєї картки закінчився. Я запитав у служби підтримки, що далі, чи потрібно йти до банку за карткою. Відповідь була, що на час військового стану картки будуть працювати і ходити міняти непотрібно. Мене ця відповідь задовольнила, адже не мав змоги ходити до відділеннь банку. Я вже і забув про це, поки не настала пора оплатити покупки у магазині, коли мені сказали, що строк картки закінчився і на терміналах вони працювати не будуть. Неприємний осад залишився від цієї ситуації. 

Плюси:Служба підтримки швидко відповідає. Проблем з переводами на карти не було
Мінуси:Сказали одне, а виявилося дещо інше. Картка не працює для терміналів
Рекомендації: Нейтрально
3
Середня: 3 (1 голос)
ПриватБанк
Тип послуги: Обслуговування
Гість   02.06.2022
Відгук корисний?

Мені прийшла благодійна допомога 5000 грн на закупівллю життьево необхідних мені ліків, ПриватБанк просто взяв і списав 2000 грн з цих грошей тим самим залишивши мене без змоги закупити собі ліки. ПриватБанк мав до мене позов про заборгованість, потім цей позов відізвав щоб повернути судові витрати 2000грн (судовий процес відзиву позову закінчився 31.05.2022). Так як я інвалід 2 групи з дитинства пожиттево то згідно закону будь які судові витрати я маю право не сплачувати про це я не одноразово повідомляла ПриватБанк і він про це чудово знае, але все одно він мені ціх 2000 грн записав як штраф і в тей же момент і ще і з держави назад також собі поверне 2000 грн. Боргу перед ПриватБанком я не маю, але і 2000 грн які вони мені приписали за судові витрати як штраф і які вони вони все одно отримають від держави і які я згідно закону маю право не сплачувати дарувати їм не буду. От такий ПрватБанк який сам займаеться Благодійною Допомогою краде сам Благодійну Допомогу з рахунку

Плюси:Немае
Мінуси:Крадії
Рекомендації: Не рекомендую
1
Середня: 1 (1 голос)
1
ПриватБанк
Тип послуги: Дебетові картки
Гість   02.06.2022
Відгук корисний?

Очередь 12чселовек, работает один специалист . Просто кошмар

Плюси:Никаких
Мінуси:Одни минусы
Рекомендації: Не рекомендую
1
Середня: 1 (1 голос)
ПриватБанк
Тип послуги: Обслуговування
Гість   31.05.2022
Відгук корисний?

Не розумію,в країні війна!!! А нахабні робітники Приватбанку затягують будь- якім чином гроші з клієнтів.Чи працівники цього банку збираються забрати ці гроші на цвинтар, щоб " збудувати" собі гарну могилу. Інакше як можна пояснити їхню квапливість у погашенні той суми, що вони " кинули" на картку. Ще й підвищили відсотки.Не банк, а ходяче божевілля.

Плюси:Жодного
Мінуси:Ціла купа.
Рекомендації: Не рекомендую
1
Середня: 1 (1 голос)
ПриватБанк
Тип послуги: Кредити
Тетяна Мирошник   25.05.2022
Відгук корисний?

Сегодня в городе Шостка была в приват банке чтобы получить денежный перевод. У меня с пересылкой вышла проблемка, причина которой мне была не понятна. Очень качественно, быстро, мне помогла девушка консультант Евгения Мажуха. Она решила мою проблему обслужила на высочайшем уровне. Вот именно таких сотрудников желаю побольше как Евгения . Большое вам спасибо, я очень рада что обратилась именно в приват .

 

Рекомендації: Рекомендую
5
Середня: 5 (1 голос)
ПриватБанк
Тип послуги: Інше
Руслан   24.05.2022
Відгук корисний?

Банк очень не надежный,служба безопасности не работает должным образом,одним из примеров - у жены с карты когда она находилась в Молдове было украдено 15 000 гривень ,при обращении в банк о возврате денежных средств был получен ответ от сотрудника банка, что деньги вернуть не могут...Вопрос, как можно держать свои деньги на карте ПРИВАТ банка если в любую минуту их могут украсть мошенники?Банку глубоко пофиг...

Занавес!

Мінуси:Не надежный,персонал не компетентный.
Рекомендації: Не рекомендую
1
Середня: 1 (1 голос)
ПриватБанк
Тип послуги: Дебетові картки
Гість   24.05.2022
Відгук корисний?

Це Шахрайський недобанк. В мене та багатьох людей в такой складний воений час через вiдсутнiсть мобiльноi мережi нема доступу до Приват24 . Вирiшити питания не можуть,бо фахiвцiв нема. Тi, що залишились, чи слiпи чи обкуренi, якi здатнi тiльки на вiдписки та манiпуляцii. На онлайн-допомозi при фотосесii у багатьох ескпердiв порушен зiр: то впiзнають обличчя за 2 хвилини та верiфiкують, то через мить, коли черга дійшла до "знатока" питання , коли вже один крок до фiналу , тягнуть час та рахують всi пiкселi на фото по пiвгодини, щоб просто запустити дурницю та вiдмовити. Девиз приветбанка- знущання над клiентом! Такi дii недобанку по недопуску до власних коштiв у Приват24 свiдчать лише про те, що це шахрайський банк! Тiкайте та бiльше сюди не зась!

Плюси:Нема
Мінуси:Багато. Знущальцi та манiпулятори неквалiфiкованi
Рекомендації: Не рекомендую
1
Середня: 1 (1 голос)
ПриватБанк
Тип послуги: Інше
Гість   23.05.2022
Відгук корисний?

 Назвал заголовок своего отзыва словами из предыдущего размещенного здесь отзыва за 13.05. Подтверждаю все написанное там на 100%.

 И это в  такое тяжёлое для людей время. Я не мог

четыре дня  зайти в приложение Приват24 и на телефоне и на ПК ,на которых раньше всегда заходил. Я нахожусь сейчас там, где нет покрытия сети Водафон. Никакие "Другие способы" на странице входа не помогали, только требовала система код из смс. 

 Написал запрос. Зарегистрировали, но предложили для ускорения обратиться в онлайн допомогу. А там сплошные отписки и манипуляции. Целый день потратил в ожиданиях и переписках,но так ничего  и смогли решить "спецы". А потому что не хотели и запускали "дурочку"... И  ещё, главное , потому, что не хотят давать людям пользоваться своими деньгами в такой сложный час ,а хотят ловить рыбку в мутной воде. ПОЗОР этому недобанку!

Плюси:Нет
Мінуси:Много. Кадры неквалифицированные
Рекомендації: Не рекомендую
1
Середня: 1 (1 голос)
ПриватБанк
Тип послуги: Інше
Анатолий    17.05.2022
Відгук корисний?

Как житель Мелитополя хочу сказать Привату ОГРОМНОЕ СПАСИБО!!! Вы единственный банк который остался работать в оккупированном Мелитополе. Только благодаря вам десятки тысяч мелитопольцев не умерли с голоду. Именно благодаря вам мы получаем свои пенсии, пособия , зарплаты . Имеем возможность обналичить свои деньги и купить себе самое необходимое. Вот уж действительно в беде стало понятно, кто действительно заботится о людях , а кому на них наплевать. Поклон вам от мелитопольцев 

Плюси:Забота, внимание , оперативность
Мінуси:Нет
Рекомендації: Рекомендую
5
Середня: 5 (1 голос)
ПриватБанк
Тип послуги: Дебетові картки
Irarediko   15.05.2022
Відгук корисний?

сегодня было списание средств без моего ведома с моей карты на : Steam Purchase , Приват зачем вы воруете деньги с карты или это Ваши сотрудники воруют ? В оналй подедрже хомят разобраться не хотят в итоге заблокировали мне карту и зовут прийти на отделение хотя я физически в Англии. Как ехать в войну к ним что бы вернуть свои Деньги

Плюси:Нету
Рекомендації: Не рекомендую
1
Середня: 1 (1 голос)
ПриватБанк
Тип послуги: Інше
Катерина   14.05.2022
Відгук корисний?

Дуже вдячна Приватбанку . Я була змушена тікати під обстрілом з Чернігова. І за кордоном втратила і свої документи і карту Привату. А там були всі гроші нашої сім'ї. З усього те, що було-залишився тільки мобільний телефон з фінансовим номером від Приват

Дуже переживала, що гроші знімуть. Звернулася в Приват, змалювала ситуацію, що у мене вкрали і карту і документи . Мою карту вчасно заблокували. А потім поліція зловила зловмисницю, яка вкрала Мої документи і карту. Вона назвалася моїм ім'ям, спробувала змінити фінансовий номер в Приват Онлайн, навіть висилала фото мого паспорта для підтвердження .. Але добре, що карта була вже заблокована. Думаю, що аферистку так швидко зловили-заслуга банку .

Величезне спасибі ПРИВАТБАНКУ за те, що не дав вкрасти аферистки мої гроші

Плюси:Оперативність, людяність, професіоналізм
Мінуси:Нема
Рекомендації: Нейтрально
5
Середня: 5 (1 голос)
3
ПриватБанк
Тип послуги: Кредитні картки
Katty   14.05.2022
Відгук корисний?

Тікали з сімєю з Чернігова в жахліву війну у іншу країну, усі кошти були на карті ПриватБанку, за кородоном де нам домоголи з у сім отримали нову сім карту з новим номером телефону, старий номер десь загубився.Я звернулась до онлайн чату (так як знаходжусь за кордоном) до консультанта щоб змініті старий номер на новий і коростуватися додатком і коштами. Заповнила якусь форму на зміну номеру, але консультан написав, що я десь помилилася при заповнюванні і мені потрібно підійти до відделення банку у Київі. Я декілька разів написала що Я ЗА КОРОДОНОМ і не маю можливості прийти і не знаєм коли ми повернемся, що то є наші останні кошті нашої родини на карті! Я написала консультанту усю інформацію що була у моєму паспорті зробила фото з паспортом у руках! Але мені прйшло повідомлення, що Форма -застаріла вже, прошу прийти до відділення у Київі. Моя карта на разі заблокована, додаток не працює — моя родина без коштив у іншій країні! Це жахіття своі ж банки -нищять Украінців!!  Що я поганого кому зробила -що у війну не можу користуватися заробленими коштами ?! Коли інші країни допомогають Українським біженцям, грошима, продкутами — ці гади, блокують те що є у Украінців останнє, без ніякої причини — тому що людина хотіла змінити свій номер у додатку..

 

Рекомендації: Не рекомендую
1
Середня: 1 (1 голос)
3
ПриватБанк
Тип послуги: Обслуговування
Гість   13.05.2022
Відгук корисний?

У такий важкий час обкрадати людей – це подвійний гріх. Нас всіх спіткала біда. Я втратила роботу через війну. Змушена була виїхати до Польщі. Влаштувалась на роботу, щоб виживати і допомогти вижити рідним в Україні. Я не буду розповідати про те, як важко працювати в чужій країні. Розумні зрозуміють, дурним нема сенсу розказувати. Але з першої ж зарплати, як сумлінна людина, вирішила покрити відсотки за своїм кредитом у Приватбанку. 10.05.2022 перевела 100 злотих через SWIFT IBAN.  Дата проведення стояла 11.05.2022. Оплата 0 злотих. Перед цим вже проводила таку операцію з цієї ж картки на Монобанк і все було чудово, не було жодного відсотку ні на відправлення, ні на отримання. Але 11.05.2022 я отримала на картку Приватбанку  (найкращого банку за їх версією) лише 50 злотих. Рівно 50.00. Я звернулась в польський банк і мені підтвердили, що з їхнього боку жодних відсотків не було. Дякуємо, що весь світ робить для українців все можливе, щоб допомогти вижити. При зверненні до Приватбанку відповіді по суті я не отримала. Всю переписку за 11.05.2022 з 17.20 до 18.00 у чат-боті я зберегла. Просто відписки, маніпулювання і введення в оману клієнта. І це в такий важкий час! На жаль, такі неприємні відгуки саме зараз чую не вперше. У сестри при переведенні зі своєї ж приват на свою приват через додаток взяли досить велику комісію. Люди все бачать і роблять свої висновки. Вже не ті часи. Не знаю, як повернути втрачену суму. Не знаю, як вмовити себе переводити їм гроші для покриття кредиту і втрачати кожного разу половину суми. Знаю точно, що довіру в моїх очах вони втратили, хоча була їх клієнтом дуже багато років. Сум, сором і жаль. Ви знаєте, мені навіть не так щемило б, якби це було з закордонної сторони. Але від своїх дуже боляче…

Плюси:Гарний додаток, але це заслуга перших власників
Мінуси:Зневага до клієнтів, непрозорість
Рекомендації: Не рекомендую
1
Середня: 1 (1 голос)
1
ПриватБанк
Тип послуги: Інше
Влад   06.05.2022
Відгук корисний?

Никому НЕ рекомендую пользоваться услугами пРиватбанка от слова вообще,т.к,это учреждение в тяжелейшее военное время когда нет работы - забирает пособие по безработице от Социального Фонда,как это было в моём случае

Плюси:Плюсов нет
Мінуси:Одни минусы
Рекомендації: Не рекомендую
1
Середня: 1 (1 голос)
ПриватБанк
Тип послуги: Інше

Сторінки