Отзывы клиентов про Ощадбанк

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Банк "Ощадбанк"

Банк Ощадбанк - отзывы клиентов 2021

Анна   20.10.2021
Отзыв полезный?

Моему папе 80 лет, закончился срок действия пенсионной карточки 1 октября. Сегодня 20 октября пенсионер до сих пор без карточки! Это при том что ещё в сентябре начал ходить в ощадбанк по вопросу перевода и карточки! На вопрос почему так долго вначале ощад отвечал, что они не виноваты, это пенсионный. Звонили в пенсионный- они ответили что не имеют никакого отношения к карточкам ощада. После этой информации ощад уже перестал взвешивать всю вину на пенсионный. Проверить делается ли карточка или её надо заказать и заказал ли её пожилой пенсионер они тоже отказываются! Вот такая забота о клиентах и главное о пенсионерам! Живите без своих денег, ощаду они нужнее....

Плюсы:Вообще нет
Минусы:Огромное количество.
Рекомендации: Не рекомендую
1
Средняя: 1 (1 голос)
Ощадбанк
Тип услуги: Другое
Гість   13.10.2021
Отзыв полезный?

Збирала дитина в копілку монетки номіналом 1,2,5,10 грн. Назбирав 1000 і я пішов в банк їх обміняти на купюри, і був дуже здивований інформацією про комісію, яка складала 50 грн. Щоб обміняти Українські гроші на Українські треба платити гроші…. Немає слів.

Плюсы:Вічливий касир
Минусы:Безглузда комісія
Рекомендации: Не рекомендую
1
Средняя: 1 (1 голос)
Ощадбанк
Тип услуги: Другое
Гість   12.10.2021
Отзыв полезный?

У даному банку неможливо зняти власні кошти через касу , з паспортом і кодом, при втраті картки, тільки після перевипуску картки та її активації. За зняття власних коштів через менеджера , по заяві банк бере комісію. Це шахрайство зі сторони банку!!! При чому менеджер не компетентний не попередив , що за таку операцію банк утримує комісію, "може зніме, може ні, зараз побачимо"- консультація менеджера. Банк не іде на зустріч клієнтам, не раджу нікому мати справи з Ощадбанком!!!

Рекомендации: Не рекомендую
1
Средняя: 1 (1 голос)
Ощадбанк
Тип услуги: Дебетовые карты
Андрей   12.10.2021
Отзыв полезный?

Я был клиентом этого банка. У меня очень-очень негативное и очень плохое мнение о этом банке. Не связывайтесь  с этим банком. 

Плюсы:Все сплошной минус
Минусы:Полное пренебрежение
Рекомендации: Не рекомендую
1
Средняя: 1 (1 голос)
Ощадбанк
Тип услуги: Другое
Екатерина    05.10.2021
Отзыв полезный?

Минусы:Здравствуйте. Клиентом вашего банка является злостный неплательщик алиментов, неоднократно судимый за мошенничество и находящийся под следствием (307 статья) - Колосов Денис Вячеславович, 05.02.1984 гр. Занимается по всему интернету мошенничеством, а именно собирает денежные средства на похороны своих живых детей, на несуществующую организацию «стоп наркотик», на взятку судьям для оправдательного приговора и обманывает инвалидов и больных людей, обещая им помощь в лечении. 17.07.2021 Надеждой Красножон , которой Колосов Денис обещал помощь в лечении, было переведено 35000 тыс.грн, 19.07.2021 Надеждой Красножон было переведено ещё 15000 тыс.грн. 23.07.2021 Надеждой Красножон так же было переведено 7000 тыс.грн. Со всей информацией вы можете ознакомиться в заявлении, которое подано в полицию. 03.12.2020 на эту же карту Колосова Дениса , были переведены деньги, которыми он завладел обманным путём, в размере 28500 . Так же Колосов Денис Вячеславович, обманул и меня, обещая договориться со знакомым ему глав.врачом об оказании мне медицинских услуг, 06.04.2021, в 22:13, мною было переведено 4000 тыс.грн. Пожалуйста, будьте любезны принять меры относительно своего «клиента». Вы как банк обязаны отреагировать на известный факт о мошенничестве и заботиться о безопасности своих клиентов. Тем более на этого мошенника неоднократно поступали жалобы. Заявление написанное в полицию , а так же скрины о переводе средств , прилагаю .
Рекомендации: Не рекомендую
1
Средняя: 1 (1 голос)
Ощадбанк
Тип услуги: Обслуживание
Гість   04.10.2021
Отзыв полезный?

За переоформлення картки киянина у відділенні по вул.Шолом-Алейхема 22 м Києва з мене взяли 50 грн. Як виявилося пізніше, ця операція є безкоштовною.Гроші по квітанції були перераховані на страхову компанію  Метлайф. Розпитавши знайомих, з ясувалося, що одним оформлюють картко безкоштовно, а з інших беруть 50 грн. Отже, постраждала не одна я. Ось така комерція. Будьте обережні та перепровіряйте послуги, які надає цей державний банк.

Плюсы:Немає
Минусы:Шляхом обману беруть гроші за послуги, яких не замовляєш
Рекомендации: Не рекомендую
1
Средняя: 1 (1 голос)
Ощадбанк
Тип услуги: Обслуживание
Гість   01.10.2021
Отзыв полезный?

Когда-то уговорили положить депозит в этом банке, положила некрупную сумму частично в долларах, частично в грн, ну то, что снимала несколько дней по 5-7тысяч грн - это ещё ничего. Оставила там на карточках какую-то сумму, на всякий случай. Проходит год-два, приходит смс оплатить что-то. Звоню на горячую линию, говорят-идти в отделение. В отделении оказывается, что поменялись у них условия и они теперь снимают с каждой карточки по 100грн за НЕАКТИВНОЕ пользование!!!+ за смс банкинг тоже ежемесячно... Лучше не связывайтесь с ними, денег на карточках не досчиталась+ должна осталась((

Рекомендации: Не рекомендую
1
Средняя: 1 (1 голос)
Ощадбанк
Тип услуги: Депозиты
Гість   28.09.2021
Отзыв полезный?

Некомпетентність працівників-лінія кредитування! Не проводиться інформування клієнтів, стосовно відсоткових ставок та автоматичного збільшення кредиту - всіх нюансів кредитування!  Прохання, побажання клієнтів не враховуються (на прохання зменшення кредитного ліміту отримано відхилення-не було зменшено кредитний ліміт). На питання, яка відсоткова ставка-відповіді не отримано. Є проблеми з закриттям кредитного рахунку, доводиться приходити по декілька раз, бо постійно виникають нюанси-некомпетентність працівників! Після такого обслуговування-не має бажання співпрацювати з банком. Втрачаються гроші, час та здоров'я!

Плюсы:Вічливість
Рекомендации: Не рекомендую
1
Средняя: 1 (1 голос)
Ощадбанк
Тип услуги: Кредитные карты
Гість   24.09.2021
Отзыв полезный?

 Працівники гарячої лінії не надають допомогу в вирішенні тих чи інших проблем з карткою, абсолютно безграмотні, безглузді і невиховані люди !! Навіщо створювати контакт центр, якщо додзвониться виходить тільки з третього разу і то, твоє питання залишиться невирішеним!

Рекомендации: Не рекомендую
1
Средняя: 1 (1 голос)
Ощадбанк
Тип услуги: Другое
Гість   16.09.2021
Отзыв полезный?

Не пользуйтесь услугами этого банка!!!

Вечером закончились деньги на телефоне а у меня как раз было денег на карте на пополнить абонплату я себе пополняю приходит смс денег не достатьно ,тю думаю вроде хватало,делаю на пару гривен меньше сумму опять приходит не достатьно я еще с пяток раз пробую думая что какойто глюк в приложении так как у них это норма! Короче не проходит проплата я захожу в главное меню а у меня минус 25гривен! Я непонял звоню в службу боддержки а они говорят за каждую попытку у вас снималось по 3грн я говорю за что ,отвечает за запрос какойто!)) Я в шоке операции не провели а комисию сняли ,при этом оператор говорил со мной дерзко и постоянно перебивала на вопрос куда мне пожаловаться сказала жалуйтесь ваше право с такой ухмылкой типа головой об стену можешь удариться тот же эфект будет,да это мелочь но с меня хватит! и в банках ихних тоже отношение к людям с высока я там плачу за квартиру потому что под домом и постоянно какието проблемы!

Плюсы:Увы ничего немогу привезти в пример!
Минусы:Глючит,виснет ощад24 ,хамское общение со стороны службы поддержки,снимает комисии за непроведенные операции!В отделениях постоянные очереди ,из 2-3 окон касс работает одна!
Рекомендации: Не рекомендую
1
Средняя: 1 (1 голос)
1
Ощадбанк
Тип услуги: Другое
Володимир   15.09.2021
Отзыв полезный?

Ощадбанк,відправляє непотрібні смс у ощад 24 ,це є непотріб,і щей з мене снімають за цей непотріб гроші

Рекомендации: Не рекомендую
1
Средняя: 1 (1 голос)
Ощадбанк
Тип услуги: Другое
Гість   07.09.2021
Отзыв полезный?

Минулого року оформила валютний депозит на рік. Проценти за депозитом мізерні (з трьох тисяч доларів приблизно три долари за місяць). Цього літа закінчився строк депозиту, його автоматично подовжили ще на рік, але ніхто навіть не подумав повідомити, що проценти стали геть примарними (на тіж самі три тисячі - шістдесят центів). Коли я захотіла забрати свої гроші, мені відмовили: керівник відділення Ощадбанку в місті Кропивницький (вул.Короленко) аргументувала це тим, що в Ощадбанку розірвання депозитного договору неможливе до закінчення строку договору. Оператор "Гарячої лінії" теж, як "папуга" повторює: "В Ощадбанку розірвання депозитного договору неможливе до закінчення строку договору". Чому я не маю права забрати свої "кровні"?!!! Чому я не маю права розірвати угоду в одностороньому порядку, якщо мені геть не подобаються умови депозиту?!!! Адже ви не вважаєте за потрібне інформувати своїх клієнтів про зміну процентної ставки (особливо у бік зниження) !!! ЖАХЛИВИЙ БАНК Нікому не раджу оформлювати тут депозит!

Плюсы:Відсутні
Минусы:Не повідомляють клієнтам важливої інформації. Не віддають людям їхні кошти.
Рекомендации: Не рекомендую
1
Средняя: 1 (1 голос)
Ощадбанк
Тип услуги: Депозиты
Ірина   04.09.2021
Отзыв полезный?

Насильно заставляют получать кредитную карточку. С не активированной карты снимают деньги.

Рекомендации: Не рекомендую
1
Средняя: 1 (1 голос)
Ощадбанк
Тип услуги: Кредитные карты
Anna   04.09.2021
Отзыв полезный?

Я живу в сша. Выслала своему отцу деньги (естественно в долларах!) . Когда он пришёл в очередной Ощадбанк получать деньги(в предыдущих не было денег!), ему сообщили, что перевод был в Евро! При пересчете с евро в гривны потерялась некая сумма! То есть, если бы ему дали гривны, но в пересчете с долларов, то сумма была бы больше!!! 
Это беспредел!!! 

Плюсы:Плюсы??? Серьезно???
Минусы:Обман!!! Мошенничество!!!
Рекомендации: Не рекомендую
1
Средняя: 1 (1 голос)
1
Ощадбанк
Тип услуги: Расчетно-кассовое обслуживание
Гість   04.09.2021
Отзыв полезный?

Раньше оплачивала онлайн через Ощад квитанции по коммуналке, а теперь это сделать НЕРЕАЛЬНО! Потратила больше часа, 6 раз пыталась оплатить и постоянно одно и тоже в момент оплаты после заполнения всех полей: "сессия завершена из-за неактивности" . Из-за какой неактивности?! Если я заполнила и сразу нажимаю Оплатить. Все советы консультантов не помогли!  В том числе и заново создать учетку! НЕНАВИЖУ ВАШ ОНЛАЙН БАНКИНГ И ВООБЩЕ НАДО УХОДИТЬ ОТ ВАС 

Ответ банка, что длительность сессии 15 мин, а я заполняла поля ДО 10 мин. , это видно в истории смс входа

Рекомендации: Не рекомендую
1
Средняя: 1 (1 голос)
Ощадбанк
Тип услуги: Обслуживание
Гість   04.09.2021
Отзыв полезный?

2. 09. 2021 у відділенні Ощадбанку 27/4 що по бул. Шевченка, 325 трапилася вкрай неприємна і обурлива ситуація з моєю мамою, яка є пенсіонеркою на даний час. Вона звернулася до працівника Іващенко Валентини Володимирівни, щоб отримати переказ коштів. У відповідь почула вимогу сплатити 150 грн за страхування, яке ніби-то є обов'язковою умовою отримання коштів. При цьому жодних відповідних наказів чи документів не надала. Мама намагалася відмовитися від цієї "послуги", але
Іващенко В.В. наполяга, вказуючи, що є такий указ. Мама вимушена була звернутися в інше відділення Ощадбанку, де її приємно зустріли і видали кошти без будь-яких примусових страхувань! Про це навіть ніхто не згадував! Слідуючи цьому, напрошується висновок, що послуга страхування в її відділенні є виключно її ініціативою, ймовірно, для задоволення власних інтересів! Найбільше обурює те, що багато пенсіонерів можуть бути обдурені таким чином, а враховуючи розмір нинішніх пенсій, для людей цієї категорії це немалі кошти! Прохання до керівників Ощадбанку, а саме вищезгаданого відділення розібратися в даній ситуації і прийняти відповідні міри!

Рекомендации: Не рекомендую
1
Средняя: 1 (1 голос)
Ощадбанк
Тип услуги: Другое
Юрий   31.08.2021
Отзыв полезный?

Добрый день.

25.08.2021 около 18 часов я решил пополнить счет своей карты Ощадбанка желтого цвета в терминале Ощадбанка на сумму 2700 грн. В итоге терминал деньги принял, а пополнения так и не произошло. (В приложении Ощад24 пополненная мною сума не отобразилась) Терминал отдал мне мою желтую карточку Ощадбанка.

Терминал № 1596 находится в отделении Ощадбанка по улице Бульвар Кольцова, 14Д, город Киев.

Когда я обратился к сотрудниками Ощадбанка о сложившейся ситуации, мне нахамили и сказали, что отделение уже не работает. На вопрос, что мне теперь делать, спешащие домой работника Ощадбанка сказали банк уже не работает, приходите в рабочее время.

Что делать мне? Я тоже работаю в то время когда работает Ощадбанк!?

Мне сказали, что это ваши проблемы и быстренько начали меня выгонять с отделения, так как рабочий день их закончен и они спешили домой.

Перенервничав в ложившейся ситуации, я остался без денег наличных, так как их забрал терминал и не дал мне ни чека ни зачислил он мне на карту. Выдал ошибку.

Я взял за свой счет один рабочий свой день на работе на следующий день 26.08.2021 пришел в отделение за пол часа до открытия. Мне сказали ждите, потом работник банка Ольга мне велела ждать на стуле, внося данные на своем компьютере. Потом она дала мне лист формата а4 и сказала поставить мою подпись. Я спросил можно почитать? Она сказала не морочьте мне голову и подписываете быстрее, мол это она приняла заявку от меня. Сказала, что деньги будут зачислены на карту в течение 4 дней.

Прошли 4 дня, нет ни денег, ни звонка из банка, ни ответа, ни привета.

Вот так значит Ощадбанк обслуживает своих постоянных преданных клиентов!?

Я перевел рабочий свой день, деньги в Ощадбанке мне не вернули.

Я хотел вызвать полицию, меня отговорили это делать.

Скажите, это нормальная работа Ощадбанка?

Такое хамское отношение к клиенту я еще не встречал нигде. Дальше заходить в отделение по указанному выше адресу у меня нет ни малейшего желания.

А также у меня пропало желание сотрудничать с Ощадбанком.

Когда я позвонил на горячую линию Ощадбанка и еле дозвонился, потратив уйму времени на номер 0800210800. Оператор меня попросил назвать номер карты, я назвал и был просто в шоке, так как оператор назвал мне сумму, которая не зачислилась мне на мою карту совершенно другую, а именно 2170 грн. В отделении Ощадбанка мне сказали, что все вам вернут, мол излишки в терминале будут. Короче я потерял уйму своего времени, жизни, нервов, своих денег. Я просто в шоке!

Разберитесь пожалуйста в сложившейся ситуации и верните мне мои деньги на мою желтую карточку Ощадбанка.

Плюсы:Да нет плюсов
Рекомендации: Не рекомендую
1
Средняя: 1 (1 голос)
Ощадбанк
Тип услуги: Обслуживание
Гість   31.08.2021
Отзыв полезный?

Тут багато відгуків на цю тему: Пенсійні картки+Нав'язаний незаконно кредит без договору, з/п картка+Незаконний Нав'язаний кредит без договору. При закритті картки працівники цього шахрайского банку за схемою! не пропонують закрити відкриті без відома клієнта кредити, особливо для пенсіонерів!!! Навіть, якщо ви не користуєтесь псевдо кредитом - ви повинні платити дань банку. Ви не дізнаєтесь про те, що у вас кредит і проценти по ньому, поки не буде 1000 грн і більше, і колектори почнуть дзвонити, бо працівники банку знущаються і грабують пенсіонерів. Крадуть кошти з карток всіма можливими способами у всіх клієнтів. Виписка з банку про те, що колишній клієнт не має жодних боргів перед банком - це не документ для них. Вони далі незаконно пролонгують рахунки і незаконно списують проценти! Треба брати юриста і вимагати закривати всі шахрайські рахунки і картки  , обов'язково ОТРИМАТИ виписки! А також писати заяви в кіберполіцію і генеральну прокуратуру і нацбанк! Люди, знайдіть відвагу і час для звернення в ці органи навіть онлайн. Все залежить від кількості звернень!!!

Плюсы:———
Минусы:Злочинці, кримінал, банда під прикриттям, шахраї державного масштабу, аферисти, хами, зливають персональні дані і підробляють документи!
Рекомендации: Не рекомендую
1
Средняя: 1 (1 голос)
Ощадбанк
Тип услуги: Кредиты
Ваперій   30.08.2021
Отзыв полезный?

Дуже не задоволений, співробітники все робили,не охоче,кажучи що дуже зайняті але трохи  покричавши (з мого боку)нарешті вирішили мое питання ( це зайняло 5 хвилин)

 

Плюсы:Отримав результати
Минусы:Все робили з під "палки"
Рекомендации: Не рекомендую
1
Средняя: 1 (1 голос)
Ощадбанк
Тип услуги: Обслуживание
Гість   29.08.2021
Отзыв полезный?

Дуже низький рііень обслуговування.Користуюсь часто по роботі,заходила в різні відділиння дуже довго обслуговують,черги  прстійно.

Маю картку ощад банку видали безкоштовно для супсидії.З часом від картки відстала плівка,вирішила замінити."спеціаліст" довго набирала дані, питала у колег як і куди нажати ,їй допрмогли.Непоставила до відома,що картка платна.Коли порізала мої картку зробила документи .Сказала, що вона коштує 30грн а з рахунка знялось 70грн.Повинні попереджати,що  картки платні.Позвонила на гарячу лінії невирішила це питання.,сказали розбирайтесь на відділенніСпортили настрій   і ще 10днів чекати.Тепер нехочу туди іти і тої картки.

Плюсы:Немає
Минусы:Низьке обслуговування
Рекомендации: Не рекомендую
1
Средняя: 1 (1 голос)
Ощадбанк
Тип услуги: Обслуживание
Гість   10.08.2021
Отзыв полезный?

У банку неможливо отримати депозит по спадщіні.
Після померлої матері і за термінами відповідно до закону Украіни вступу в спадщину (6 місяців) - з 27 травня по 4 серпня йшов відповідь нотаріусу !!!
В по всій Украіні термін максімум 1-1,5 місяця в інших банках!!!
При нагадуванні про термін запиту працівники банку посилалися на відпустку !!!
Отримавши нарешті відповідь з банку на запит, на незрозумілій підставі банк продовжив депозит померлої людини з 27 червня на півроку, тобто банк знав про те, що вкладник помер !!!

Беззаконня!!!

Плюсы:-
Минусы:Не відкривайте депозити в Ощад!!!
Рекомендации: Не рекомендую
1
Средняя: 1 (1 голос)
Ощадбанк
Тип услуги: Депозиты
Гість   09.08.2021
Отзыв полезный?

Обслуговують по 40 хвилин одну людину, при цьому не поспішаючи. Це призводить до великих черг. І ви хочете, щоб вашим банком користувалися? На вряд чи. 

Плюсы:Плюсів не має
Рекомендации: Не рекомендую
1
Средняя: 1 (1 голос)
Ощадбанк
Тип услуги: Обслуживание
Гість   09.08.2021
Отзыв полезный?

От як так можна працювати!!! Ну як. Ви хоча б систематизували графіки. Довідки стосовно приватизації можна брати лише в конкретному відділенні в районі. Приїжджаєш з іншого району, а тут закрито. !!! За то на сайті графік чудовий!!! Це знущання!!!

Рекомендации: Не рекомендую
1
Средняя: 1 (1 голос)
Ощадбанк
Тип услуги: Расчетно-кассовое обслуживание
Гість   09.08.2021
Отзыв полезный?

Графік роботи на сайті і на дверях банку не співпадають. Що це тпке. !!!!!!????

Рекомендации: Не рекомендую
1
Средняя: 1 (1 голос)
1
Ощадбанк
Тип услуги: Расчетно-кассовое обслуживание
Гість   09.08.2021
Отзыв полезный?

В этом банке самое худшое обслуживание которое возможно придумать чтобы тебя принял менеджер нужно несколько часов просидеть в очереди, сойти с ума, а потом возможно попадёшь к нему. При этом директор скажет я не чего не могу сделать. 

Минусы:Огромное количество комиссий, самые большие в Украине
Рекомендации: Не рекомендую
1
Средняя: 1 (1 голос)
Ощадбанк
Тип услуги: Обслуживание

Страницы