Відгуки клієнтів про обмін валют в банку

Гість   01.05.2024

Купили долари нового зразка за визначеною ціною, замовили видачу готівки-видають старого зразка купюри та ще й пошкоджені та дешевші. Як зняти свої гроші та оминути цей лохотрон

Плюси:Беруть трубку оператори,хоча ніякої відповіді та дій нема
Мінуси:Не хочуть віддавати мої гроші
Рекомендації: Не рекомендую
1
Середня: 1 (1 голос)
2
ПриватБанк
01.05.2024   Відповідь представника компанії

Добрий день. У відділенні видаються як купюри, прийняті й перевірені касиром при проведенні операцій, так і купюри, котрі надані інкасацією в банк, які також попередньо пройшли додаткову перевірку. Під час видачі пропонуються платіжні купюри. Усі банки працюють з доларами нового та старого зразків.
Окремо зауважимо, що банкноти доларів США, які були емітовані з 1996 по 2013 рік, знаходяться в обігу в Україні і виведення з обігу таких банкнот не заплановано найближчим часом.
У разі, якщо вас не задовольнив стан купюри, ви можете відмовитись її приймати.

Тип послуги: Обмін валют
Юра   04.12.2023

Був долар у касі (потрібна сума!!!), що порадувало після проходу по чотирьох інших відділеннях у центрі, коли просто терміново знадобилося. Курс був 37,7

Рекомендації: Нейтрально
5
Середня: 5 (1 голос)
КомІнБанк
Тип послуги: Обмін валют
Алексеева Людмила Викторовна   24.10.2023

Обратились с мужем в отделение в г. Одесса, ул. Дерибасовская, 10. Хочу поблагодарить Рассаднєву Анастасію Юріївну, головного фахівця, за очень чуткое и участливое отношение к клиентам, высокий профессионализм. Наши с мужем вопросы были решены четко и быстро. Мало того, что я просто любовалась работой профессионала, так нас еще и кофе напоили.

Рекомендації: Рекомендую
5
Середня: 5 (1 голос)
МТБ БАНК
Тип послуги: Обмін валют
Українець   24.09.2023

Не обмінюють долари в банку якщо ти не клієнт банку. Прийшов в м.Обухів Київська область обміняти 50 доларів. На що мені відповіли що якщо ви не клієнт банку то ми вас обслуговувать не будем. Я посперичався трохи, розвенувся і пішов в інший банк і там за 5 хв все зробив. Обходьте цей банк стороною. Такого відношення як цей банк ще не бачив....

Плюси:Немає
Мінуси:Якщо ти не клієнт банку можете сюди і не йти!!!!
Рекомендації: Не рекомендую
1
Середня: 1 (1 голос)
Райффайзен Банк Аваль
Тип послуги: Обмін валют
Max   22.09.2023

Взагалі ніколи послугами не користувався і не особливо в курсі був його існування. Просто потрібно було купити бакси швидко, а курс у них виявився прийнятним + комісія, щось 37,55 вийшло. Ну чисто, спокійно, ввічливі дівчата - нормально, як і повинно бути там де якісь послуги людям надають

Рекомендації: Нейтрально
4
Середня: 4 (1 голос)
КомІнБанк
Тип послуги: Обмін валют
Don   15.09.2023

клиент банка больше 15 лет, по зарплатной карте. Так же осуществляю покупки на Алиекспресс. Недавно открыл карту в эвро — так вот за пополнение эвро карты своими евро у банка есть процент 1- 1,5% — просто дичь

Рекомендації: Не рекомендую
1
Середня: 1 (1 голос)
Укрсиббанк
Тип послуги: Обмін валют
Гість   17.08.2023

Сьогодні, 17.08.2023, з $300 зайшов я у відділення Кредобанку в м.Харків, вул.Данілевського, 18. Спочатку касир здивувала, що в касі нема аж стільки грошей… І порадила зайти в банк, що поруч (то вона в Кредобанку працює, чи в банку поруч?). Коли я погодився на обмін $100 (на стільки лише було гривні) касир заявила, що саме зараз може проводитись зміна курсу валют і взагалі пролунала повітряна тривога, то ж мені варто зайти пізніше, коли и тривога вщухне, і курс змінеться. То з тими ж $300 я і пішов з банку.

А сам міркую: що ж то за банк такий, в якого грошей нема і він геть не зацікавлений оті гроші отримувати…

Рекомендації: Не рекомендую
1
Середня: 1 (1 голос)
Кредобанк
Тип послуги: Обмін валют
Гість   26.07.2023

Бородянське відділення Ощаду відмовляє в обміні валют з долару на гривню, аргументуючи тим, що доларові купюри зношені, визначають даний "недолік" на око. Або пропонують обміняти в обміннику неподалік самого банку, на 20% менше від офіційного курсу.

Я розумію, що це не працівники банку установлюють такі правила, тож до них ніби й питань немає, але ж саме від них йде відмова в даній ситуації 

Плюси:Чисте відділення, чемні працівники
Мінуси:Описала вище
Рекомендації: Нейтрально
4
Середня: 4 (1 голос)
Ощадбанк
Тип послуги: Обмін валют
Гість   02.07.2023
Є ймовірність, що даний відгук носить замовний характер. Оцінки з таких відгуків не зараховуються

Сдавала валюту,хороший курс.Девочки расказали о депозитних сейфах, приветливый персонал.Много лет являюсь клиентом банка. 

Рекомендації: Рекомендую
5
Середня: 5 (1 голос)
Індустріалбанк
Тип послуги: Обмін валют
Тетяна   09.05.2023

Зайшла в сенс у Епіцентрі у Вінниці для обміну 100$. У обміні відмовили, аргументуючи поганою банкнотою (з нею все ОК, у них же і міняла - новий зразок, нова банкнота). Порадили звенутися на гарячу лінію, дали телефон. При телефонній розмові виявилося, що мені там не допоможуть, це не їхня компетенція. В цей час касир заявила, що я вимагала письмове пояснення в неї. БРЕШЕ! При телефонній розмові, також було багато неясностей: заявили, що не продавали таку; вимагали чек від продажу (номер банкноти там не вказується, як це їм би допомогло?); заявили, що потрібний додатковий огляд банкноти, потім спростували, сказали що комісії такої не може бути..

Сказала, що офіційний банк зобовязаний згідно закону приймати будь-яку валюту та цю ситуацію я буду висвітлювати у всіх джерелах інформації. Співробітники НАКИНУЛИСЯ, що не можна проводити фото і відеозйомку та піблікувати будь-які матеріали про них, вимагали телефон, погрожували судом. БАНДА!!!. Викликали охорону, не випускали з відділення. 

Я в свою чергу, змушена була викликати поліцію. 

Їх охорона також вимагала телефон, я відмовилася.

Після приїзду поліції, виявилося, що вони не мали права так поступати. На це співробітники відповіли, що двері не замикали. Агов, невже ви там думали, що я буду прориватися. Купка брехливих бандитів.

Заява написана. Розголос про їх роботу буде.

Шановні УКРАЇНЦІ, краще оминайте цей банк, або взагалі забудьте про його існування. Там лише некомпетентні (мяко кажучи).

Банкноту здала без жодних проблем в іншому банку!!!

 

 

Плюси:ЖОДНОГО, НАВІТЬ В ТЕОРІЇ
Мінуси:Спілкування з брехунами Нова банкнота у руках. Втрата часу. Нервовий зрив. Затримка з ліками для онко хворої мами.
Рекомендації: Не рекомендую
1
Середня: 1 (1 голос)
1
Сенс Банк
Тип послуги: Обмін валют
Гість   19.04.2023

С началом войны оказался без источника дохода.  Обратился за помощью к родственникам из США. Те периодически высылали мне деньги через Вестерн Юнион. Все переводы я получал в долларах через отделение Привата в Киеве по ул. Харьковское шоссе, 58. Обменивал на гривны по необходимости. Все шло нормально, пока очередь не дошла до двух купюр по 100 долларов. На одной был банковский штампик, на другой едва заметный надрыв уголка длиной в 1 мм, в остальном купюры идеальные. В отделении отказались их принимать, т.к. купюры необратимо "испорчены" миллиметровым надрывом на уголке, а другая чем-то залита (это про штампик). На вопрос, почему вы тогда выдали мне такие купюры, - мне сначала в отделении, а потом на линии поддержки, по мере моих возражений тактично объяснили практически следующее:

- Мы такое не даём

- Ты, мошенник, сам их испортил

- А ты докажи, что это наше

- А надо было самому внимательно смотреть, что брал. И нам пофиг, что мы не довели до тебя своих требований к состоянию купюр, когда их выдавали.

- Иди куда-нибудь, найди инкассо

- "Я вынуждена прекратить с тобой разговор, так как ты нарушил Административный кодекс, статья 137". (О как - прокурор и судья в одном лице!!!)

Плюси:Пытаются скрыть своё раздражение, хотя это плохо у них получается)
Мінуси:Весь бесполезный набор слов, который сотрудники банка в своё "оправдание" выливают на голову клиента, они почему-то называют это "помощью".
Рекомендації: Не рекомендую
1
Середня: 1 (1 голос)
ПриватБанк
Тип послуги: Обмін валют
Олександр   24.03.2023

Хотів поміняти долари в Укргазбанку м. Тячів і мені відмовили, бо купюри в мене були 2006р. випуску. Мусив іти в інший банк.

Плюси:Немає
Мінуси:Дуже багато.
Рекомендації: Не рекомендую
1
Середня: 1 (1 голос)
1
Укргазбанк
Тип послуги: Обмін валют
Гість   07.11.2022

Перераховувала євро зі своєї валютної картки на чоловіка , але гроші зарахувались на гривневу картку чоловіка , на прохання зробити відміну , так , як банк не попередив , що кошти прийдуть саме на гривневу картку , за курсом монобанку , на що мене морозили 4 дні , а потім сказали , що пізно звернулася , хоча я звернулась одразу після зарахування коштів 

Коли я запитала чому ніде не вказано , що гроші прийдуть на гривневу картку , і ні я ні чоловік на таку транзакцію згоди не давали , відповіли , що це « фішка» монобанку ( маю скріни з переписки ) 

гроші на картці чоловіка заблокували , на питання « чому ?» сказали , що розберуться і дадуть відповідь 

Так і ніхто не розібрався і відповіді немає 

банк лайно , обікрали нас на 300 євро 

Плюси:Ніяких
Мінуси:Гавно банк Обкрадають своїх клієнтів
Рекомендації: Нейтрально
1
Середня: 1 (1 голос)
Монобанк
Тип послуги: Обмін валют
Гість   10.10.2022

Зарегестрировался в изибанк. Пользовался месяц, вопросов не было.

После этого на мою долларовую карту поступило 800$. Я написал в месенжер и сказали что сделают заявку что бы я их забрал в Таскомбанке. (На вопрос когда примерно, ничего не ответили. Как только-так сразу. Что уже очень не удобно)

Три недели я ждал и это не дало никакого результата. Ситуация разная может быть, вошёл в положение. Сказал что бы выдали эту сумму в гривнах, просто посчитали по курсу таскомбанка.  И вот уже неделю мне не дали ответ, когда я смогу забрать свои деньги. Говорят «ждём ответ отделений». На весь огромный город, в течении недели, мне не могут выдать 30.000 грн. Это что за цирк? И какого ответа они ждут, если отделения работают, связи напрямую нету? Или они письма пишут голубями?  

Плюси:Нормально можно пользоваться
Мінуси:Ужасная поддержка Неудобный сервис До сих пор не могу забрать свои деньги
Рекомендації: Не рекомендую
1
Середня: 1 (1 голос)
Ізібанк
Тип послуги: Обмін валют
Гість   10.10.2022

Зарегестрировался в изибанк. Пользовался месяц, вопросов не было.

После этого на мою долларовую карту поступило 800$. Я написал в месенжер и сказали что сделают заявку что бы я их забрал в Таскомбанке. (На вопрос когда примерно, ничего не ответили. Как только-так сразу. Что уже очень не удобно)

Три недели я ждал и это не дало никакого результата. Ситуация разная может быть, вошёл в положение. Сказал что бы выдали эту сумму в гривнах, просто посчитали по курсу таскомбанка.  И вот уже неделю мне не дали ответ, когда я смогу забрать свои деньги. Говорят «ждём ответ отделений». На весь огромный город, в течении недели, мне не могут выдать 30.000 грн. Это что за цирк? И какого ответа они ждут, если отделения работают, связи напрямую нету? Или они письма пишут голубями?  

Плюси:Нормально можно пользоваться
Мінуси:Ужасная поддержка Неудобный сервис До сих пор не могу забрать свои деньги
Рекомендації: Не рекомендую
1
Середня: 1 (1 голос)
Ізібанк
Тип послуги: Обмін валют
Колоритные персонажи   21.07.2022

Весьма благодарны сотрудникам банка за оперативную помощь и оказание услуг. Персонал приветливый, так держать! Проконсультировали касательно обмена валют, а так же общение было максимально приятным. Менеджер так же по телефону был максимально вежлив. Спасибо

Плюси:Оперативность Оказание услуг в полном объеме Доброжелательность и приветливость
Мінуси:Не было замечено во время визита
Рекомендації: Рекомендую
5
Середня: 5 (1 голос)
Монобанк
Тип послуги: Обмін валют
Гість   09.06.2022

Будьте осторожны совладельцем укрсибанка является младшая дочь Путина, она входит в совет директоров, поэтому укрсиб проводит геноцид украинского народа.Вэ

Плюси:Плюс в том, что я не имею там счёт
Мінуси:Это путинский банк ганьба
Рекомендації: Не рекомендую
1
Середня: 1 (1 голос)
Укрсиббанк
Тип послуги: Обмін валют
Гість   22.04.2022

Обмен валют .Вносят паспортные данные и потом говорят что валюты для обмена нет

Рекомендації: Не рекомендую
1
Середня: 1 (1 голос)
ПУМБ
Тип послуги: Обмін валют
Гість   22.03.2022

Сестричка перекинула деньги с Польши,чтоб закупить картофель,а тут Пиз***деньги пришли и в ту же секунду куда-то ушли(сестре они не вернулись),на вопрос в чём проблема оператор так толком ничего не объяснил.

Плюси:Раньше был хороший банк
Мінуси:Жаль что спортился
Рекомендації: Не рекомендую
1
Середня: 1 (1 голос)
1
Монобанк
Тип послуги: Обмін валют
Гість   17.03.2022

На сайти написано зняття в валюті за кордоном 2%. Знімаю євро. Монобанк переводить в долари і знімає більшу суму. Пояснює ніби це банк в якому я знімала конвертував в долари. Це просто жах!  НЕ знімайте власні кошти з карти монобанку за кордоном. І  це все під час війни!

Рекомендації: Не рекомендую
1
Середня: 1 (1 голос)
Монобанк
Тип послуги: Обмін валют
Гість   17.03.2022

На сайти написано зняття в валюті за кордоном 2%. Знімаю євро. Монобанк переводить в долари і знімає більшу суму. Пояснює ніби це банк в якому я знімала конвертував в долари. Це просто жах!  НЕ знімайте власні кошти з карти монобанку за кордоном. І  це все під час війни!

Рекомендації: Не рекомендую
1
Середня: 1 (1 голос)
Монобанк
Тип послуги: Обмін валют
Гість   12.02.2022

 11,02 .2022 Решил обменять немного с пятном купюру в 50 долларов в кассе пумба на соборности. Всё ж таки Банк. Чучундра в кассе сходу начала окучивать в плане сильной испорченности купюры до степени "изменения структуры" И запропонувала обмен со своей комиссией в размере 88 видсотков. Почему не 89  или 87? Шо они курят? По стилю работы напоминают цыган на вокзале. Эту купюру жена потом химкой обработала немного и купюра ушла в обменнике по своему номиналу.

Плюси: минус
Мінуси:минус
Рекомендації: Не рекомендую
1
Середня: 1 (1 голос)
1
ПУМБ
Тип послуги: Обмін валют
Наталья   04.02.2022

Друзья,  не ходите в Саратский ПриватБанк. 

Я очередной обманутый клиент. На кассе реализуют старые доллары, которые были куплены за 50-60% и пропехнули за 100% стоимостью. Я возмущалась, чтобы они поменяли, в ответ полный отказ. А директор банка Сараты, это гадюка настоящая. Может любую аферу провести и даже не стыдиться. Обманули 300$. Я поинтересовалась у знакомых, я не одна обманутая. Я пыталась позвонить на телефон доверии, чтобы сообщить о махинаторов, у меня не получилось, всё время автоответчик вопросами заваливает, и это в протяжении 40 минут. Оператор как узнала про вопрос - жалобу, больше я не слушала ни одну живую душу. Многих обманули.

Обходите Саратское отделения

 7 ой улицей. Одни машейники.

Плюси:0
Мінуси:10 балов.
Рекомендації: Не рекомендую
1
Середня: 1 (1 голос)
ПриватБанк
Тип послуги: Обмін валют
Гість   13.01.2022

Нужно было обменять польский злотый , в банке Аваль( сайт банка) самый высокий курс на 13 января 2022 года  6,9 , прихожу в отделение на Широнинцев 50/29 Харьков , в кассе говорю что нужно обменять злотый , и получаю ответ : мы не работаем со злотыми , на мой вопрос : в смысле не работаете,на сайте курс указан , возле кассы также распечатка курсов валют где есть и злотый , --- получаю ответ что это для всех распечатывают курс злотого, звоните на горячую линию .....смысл непонятен , вобщем какой-то недобанк уровня колхоза 

Плюси:Нет
Мінуси:Банк
Рекомендації: Не рекомендую
1
Середня: 1 (1 голос)
Райффайзен Банк Аваль
Тип послуги: Обмін валют
Гість   28.10.2021

Пумб центральное отделение Мариуполя выдали 6000 долларов старыми купюрами которые никто не берёт назад!

Плюси:Не заметил!
Мінуси:Сплошной!
Рекомендації: Не рекомендую
1
Середня: 1 (1 голос)
ПУМБ
Тип послуги: Обмін валют

Сторінки