Отзывы клиентов о кредитных картах

На странице представлены реальные отзывы клиентов про кредитные карты в Украине. Вы можете поделиться своим опытом, выбрав банк и написав отзыв о кредитках, либо изучить опыт других пользователей услуг банков Украины.

Олександр   06.08.2022
Отзыв полезный?

Раніше , я всім казав що Монобанк це топчик. Коли почалася війна , він яко би зробив кредитні канікули ( Якоби тому що потім все таки зняв всі відсотки). Надалі написав буде ставка 1,7 % до кінця воєнного стану. А вже в серпні знову все змінив і зніматиме 3,1% . Довіра до банку 0 стала. Скажу одне не банк, а балаболи!!!!

Плюсы:Вже немає
Минусы:Не відповідають за свої слова Дно банк
Рекомендации: Не рекомендую
1
Средняя: 1 (1 голос)
Монобанк
Тип услуги: Кредитные карты
Надежда    04.08.2022
Отзыв полезный?

Банк скатился ниже плинтуса.
В стране война 6-й месяц, кредитные каникулы были 1 месяц, а через 3 начали требовать якобы обязательный платеж. Теперь же банк требует срочно гасить необязательный платеж за 2 дня ... При этом процентная ставка увеличилась в 2 раза, и это ещё нет штрафов, "спасибо огромное!"...
Чтоб вы так жили, как я в Харькове, который обстреливают каждый день с 24 февраля, а потом эвакуировались из него, и вам при этом писали на все мессенджеры, минимум раз в неделю и звонили в роуминг по 5 минут (на это у вас деньги есть) и давили психологически.
Естественно, при первой же возможности рассчитаюсь с вами и закрою все счета в вашем банке. Ибо когда война войной, а обед по расписанию, это говорит лишь о том, что пора прощаться.

Плюсы:Уже нет
Минусы:- ведут себя как коллекторы - увеличивают во время войны процент - требуют необязательный платеж срочно
Рекомендации: Не рекомендую
1
Средняя: 1 (1 голос)
Монобанк
Тип услуги: Кредитные карты
Надежда    04.08.2022
Отзыв полезный?

Банк скатился ниже плинтуса.
В стране война 6-й месяц, кредитные каникулы были 1 месяц, а через 3 начали требовать якобы обязательный платеж. Теперь же банк требует срочно гасить необязательный платеж за 2 дня ... При этом процентная ставка увеличилась в 2 раза, и это ещё нет штрафов, "спасибо огромное!"...
Чтоб вы так жили, как я в Харькове, который обстреливают каждый день с 24 февраля, а потом эвакуировались из него, и вам при этом писали на все мессенджеры, минимум раз в неделю и звонили в роуминг по 5 минут (на это у вас деньги есть) и давили психологически.
Естественно, при первой же возможности рассчитаюсь с вами и закрою все счета в вашем банке. Ибо когда война войной, а обед по расписанию, это говорит лишь о том, что пора прощаться.

Плюсы:Уже нет
Минусы:- ведут себя как коллекторы - увеличивают во время войны процент - требуют необязательный платеж срочно
Рекомендации: Не рекомендую
1
Средняя: 1 (1 голос)
Монобанк
Тип услуги: Кредитные карты
Виктория    01.08.2022
Отзыв полезный?

Здравствуйте, случилось так , что нет тел , номера , соответсвенно приложений , но главное , созналось документы , подтверждающую мою личность , другие банки , даже мегабанк , кот ликвидировалы, я смогла закрыть или восстановить карты , с монобанком -это просто проблема ,открыть карту с подтверждением видео-звонка было три минуты , главное оригиналы паспорт и код , а сейчас уже несколько дней прошу подтвердить мою личность , документы все при мне , чтоб закрыть или восстановить карту , только на новый тел номер , это целая проблема и ужас 

Плюсы:Всегда были довольны переводами , кешбеком, расстройка и тд
Минусы:Ужас, чтоб закрыть карту и подтвердить себя , я не пойму , что делать , чтоб доказать , что это я , неужели вовремя войны главное для этого банка было сохранить тел номер
Рекомендации: Нейтрально
3
Средняя: 3 (1 голос)
Монобанк
Тип услуги: Кредитные карты
Олег   28.07.2022
Отзыв полезный?

Вышел в просрочку. Звонил уже коллекшн, к сожалению, но я все понимаю и принимаю. Время сложное, война, но в банках тоже люди работают. Короче, нашли выход с их поддержкой – это реструктуризация, которая вот-вот должна появится у спорта. Внесли в список, сказали, что сообщат, когда будет доступна услуга.

Плюсы:есть реструктуризация
Минусы:просрочка, но тут сам виноват
Рекомендации: Рекомендую
4
Средняя: 4 (1 голос)
Спортбанк
Тип услуги: Кредитные карты
Гість   25.07.2022
Отзыв полезный?

Довгий час користувалися послугами кредитного ліміту, післ запиту зміни ліміту, без жодних затримок отримали відмову, хоча раніше цей ліміт був значно вищий. Короч, банк зіпсувся, чого і треба було чекати, враховуючи що нагребли вже клієнтури, ну що ж, доведеться шукати кращого місця.

Рекомендации: Не рекомендую
1
Средняя: 1 (1 голос)
Монобанк
Тип услуги: Кредитные карты
Анастасія   24.07.2022
Отзыв полезный?

Нещодавно зі спортом. Відкрила одразу дві карти - кредитну і звичайну білу.  По кредитній, на диво і попри цей час, дали кредитний ліміт 10 тисяч. Причому достатньо швидко.

Плюсы:Є кредитний ліміт, різні варіанти карток.
Минусы:Поки не знайшла.
Рекомендации: Рекомендую
5
Средняя: 5 (1 голос)
Спортбанк
Тип услуги: Кредитные карты
Гість   20.07.2022
Отзыв полезный?

Полюбляють нараховувати величезну й при тому незаконну комісію на обслуговування кредиту.
Якщо втрапили в таку халепу, раджу для ознайомлення https://www.lawyer-ti.com/post/банківська-комісія-за-обслуговування-кредиту-чи-законна-якщо-ні-то-як-повернути-переплату

Рекомендации: Не рекомендую
1
Средняя: 1 (1 голос)
Альфа-Банк
Тип услуги: Кредитные карты
Гість   14.07.2022
Отзыв полезный?

Уважаемое руководство банка ФОРВАРД, думаю вы мониторите комментарии. Научите своих сотрудников общаться с клиентами!

Более месяца получаю ежедневные угрозы в смс сообщениях, при том что внесла частичный платёж по-договорённости со специалистом. 
Разговор был записан и вместе смс с угрозами передан в НБУ. 
 

Плюсы:все остались до 24.02.2022
Минусы:Хамское общение Ежедневные угрозы в смс Оператор-истеричка, которая орет и сама не знает чего позвонила
Рекомендации: Не рекомендую
1
Средняя: 1 (1 голос)
1
Форвард Банк
Тип услуги: Кредитные карты
Недовольный клиент   14.07.2022
Отзыв полезный?

Этот банк для меня умер окончательно и бесповоротно. Нагибать свой же народ во время войны... втягивать в огромные долговые ямы... это очень подло и низко. После войны с радостью закончу все взаимоотношения с этими хитрожопыми ублюдками и их встратым котом! 

Плюсы:уже нет
Минусы:подлые мрази, которые обдирают своих же граждан
Рекомендации: Не рекомендую
1
Средняя: 1 (1 голос)
Монобанк
Тип услуги: Кредитные карты
Наталя    11.07.2022
Отзыв полезный?

Ніколи не беріть участь у акціях приватбанку, оскільки вони НЕ Є ЧЕСНИМИ, як описують акцію своїм  клієнтам. Після дзвінку до банку, жоден працівник не мав претензій щодо моїх проплат, але ЧОМУСЬ ЗНЯЛИ ВІДСОТКИ, і їхні працівники мали відзвонитись, але на превеликий жаль ніхто не передзвонив. В кінцевому результаті так перевернули акцію, що думаєш, як "красиво" тебе нама.... ли. А ще український банк. ГАНЬБА!!!!! 

Плюсы:Останнє звернення перекреслила всі плюси,оскільки інші банки дають такі ж умови як і приват, а можливо і кращі.
Рекомендации: Нейтрально
1
Средняя: 1 (1 голос)
ПриватБанк
Тип услуги: Кредитные карты
Ирина Воробченко   07.07.2022
Отзыв полезный?

Приложение банка мне, можно сказать, нравится. Довольна тем, что всегда могу увидеть актуальную инфу по кредитке, не выходя из дома могу повысить кредный лимит карты и взять новый. Плачу бесплатно комуналку, еще и кешбэк удавалось получать. Из того, что не удобно, так это то на стартовой странице я вижу только одну карту, кнопка войти, она же галочка, не совсем позволяет понять, что там и есть моя єПідтримка.

Плюсы:Удобно просматривать историю по карте, онлайн повышать кредит.
Минусы:Есть недочеты в удобстве и логическом оформлении интерфейса приложения.
Рекомендации: Рекомендую
4
Средняя: 4 (1 голос)
Спортбанк
Тип услуги: Кредитные карты
Андрей   06.07.2022
Отзыв полезный?

Украли деньги с кредитки и морозятся что не их вина никому не советую приват все мои знакомые отказиваются от привата 

Плюсы:Ноль
Минусы:Апсолютный ноль
Рекомендации: Не рекомендую
1
Средняя: 1 (1 голос)
ПриватБанк
Тип услуги: Кредитные карты
Дарина   06.07.2022
Отзыв полезный?

Кривошей Ольга яка має 2 сторінки в інстаграм: o.k.babyshop і mamaland_ua

і має карту цього банку: 4323 4070 0455 9612

просто дурить людей на бабки. Замовляєш в неї одежу для дитини, вона я так підозрюю нічого й не замовляє потім каже Шо посилка десь загубилась

і потім не хоче повертати кошти. 
 

коли я пригрозила розголосом в соц мережах і поліцією одразу повернула кошти.

будьте обережні

Рекомендации: Не рекомендую
1
Средняя: 1 (1 голос)
2
А-Банк
Тип услуги: Кредитные карты
Наталія   05.07.2022
Отзыв полезный?

Коли почалась війна я втратила роботу та переїхала в інше місто. Банк Форвард як і інші банки оголосили кредитні канікули. І якщо з іншими банками в мене не було ніяких проблем то з форвардом стало ще більше. Замість того щоб допомогти в такий час він просто сплюсовав всі невиплачені суми та зробив цю суму ежемесячним платежем.. і тепер в мене зовсім неадекватний ежемесячний платеж в сумі більше 16 тис. Де можливо знайти таку роботу щоб платити такий платіж- невідомо. Реструктуризації на кредитні картки не дають. По телефону розсилають загрозливі смс мені та моїм рідним. В мене тільки одне рішення. Не платити зовсім цим шахраям. 

Плюсы:Нема
Минусы:Все в мінусах
Рекомендации: Не рекомендую
1
Средняя: 1 (1 голос)
1
Форвард Банк
Тип услуги: Кредитные карты
Гість   01.07.2022
Отзыв полезный?

Оформила кредитну карту, в умовах було прописано що є льготний період до 55 днів. зняття було 5 числа а закрила я карту 27. І ось сьогодні 1 числа приходить рахунок на 78 гривень проценти. Я пишу оператору. Все що вийшло добитись від нього це слів ну там же написано ДО 55 днів, і скидає мені виписку що ппоценти нараховувались з самого першого дня користування картою з того ж 5 числа, виходить ніякого льготного періоду нема. Та щєй погашення було 27 числа а вони щє проценти нараховували за 28 і 30 число. Виходить мало того що набрехали про льготний період щєй нарахували проценти за дні коли вже сума була повністю погашена. Хочу просто попередити не звязуйтесь з цим банком. Сума процентів в мене не велика, але хтось може попасти і на більле!

Плюсы:ні одного за весь час користування банком не помітила!
Минусы:Обман на кожному кроці. Консультанти можуть тільки копіювати і вставляти більше допомоги від них не чекайте, будьте готові до процентів навідь якщо ви все погасили.
Рекомендации: Не рекомендую
1
Средняя: 1 (1 голос)
ПриватБанк
Тип услуги: Кредитные карты
Оксана   30.06.2022
Отзыв полезный?

Все дуже зручно. Зареєструвалася через Дію і за хвилин 15 вже була віртуальна картка. Все достатньо зрозуміло з цим, і потім вже через додаток додала картку до гаманця. Єдине зважаючи на війну вирішила не замовляти пластикову картку, хоча чесно так і не зрозуміла від підтримки чи можу я отримати її в принципі чи ні.

Плюсы:швидка реєстрація і отримання картки
Минусы:не зрозуміло з приводу доставки картки
Рекомендации: Рекомендую
4
Средняя: 4 (1 голос)
1
Спортбанк
Тип услуги: Кредитные карты
Ірина   28.06.2022
Отзыв полезный?

З пільговим періодом зовсім погано!! Якщо користуєшься з 25 числа то пільговий 50 днів, а якщо до 25го пільговий скорочується, до 20 числа наступного треба закрити. Під час військогово стану деруть бешені відсотки! Найгірший банк!!!

Рекомендации: Не рекомендую
1
Средняя: 1 (1 голос)
Райффайзен Банк Аваль
Тип услуги: Кредитные карты
Олександра   24.06.2022
Отзыв полезный?

Після останнього оновлення не заходить у додаток! Коли натискаю пароль, просто закриває програму. Пробувала видалити і знову встановити програму, так тепер натискаючи іконку йде спроба відкрити програму і вона знову автоматично закривається. До оновлення працювало добре, але зараз додатком скористатись не можу. Плюси: додаток норм Мінуси: після останнього оновлення не заходить у додаток

Рекомендации: Нейтрально
3
Средняя: 3 (1 голос)
1
Спортбанк
Тип услуги: Кредитные карты
Гість   19.06.2022
Отзыв полезный?

У воєнний час дзвонять та погрожують. На мою відповідь, що до кінця місяця внесу платіж, сказил що не вірять і будуть передавати до бюро кредитних історій.

Не думала, що саме в цим банком в мене будуть проблеми. Закрию вашу картку, але більше вашим клієнтом не буду і нікому не раджу!

 

Плюсы:Були, але до 24.02 Наразі їх немає
Минусы:Не пропонують жодних програм по зменшенню фінансового навантаження на клієнтів, тільки ще більше тиснуть та погрожують
Рекомендации: Не рекомендую
1
Средняя: 1 (1 голос)
1
Спортбанк
Тип услуги: Кредитные карты
Гість   10.06.2022
Отзыв полезный?

Оплачивал доставку новой почты, оплачивал через приложение, сняло всю сумму, посылка не оплачена, пишу - отвечают мол не можем выполнить операцию, что то с новой почтой деньги вернутся через 3 дня. Оплатил с другого банка, проходит 3 дня опять пишу в сапорт, отвечают - операция была успешна, пишу как так прикладываю скриншот переписки, ответ - чем мы вам можем помочь. Может это такой новый вид менеджмента?. Наверное это самое тупое обращение с клиентами, которое я слышал. Закрываю карту и больше в такое болото ни ногой.

Плюсы:Никого в живую из этих персонажей не видел.
Минусы:Самый худший сервис.
Рекомендации: Не рекомендую
1
Средняя: 1 (1 голос)
1
Спортбанк
Тип услуги: Кредитные карты
Гість   08.06.2022
Отзыв полезный?

Це просто ВОРИ,не ведіться, на цю контору, вони крадуть гроші з карток, не пояснюючи причин, звертаєшся в банк, вони розказують, що вони до карток, які видають не мають ніякої справи, звоніть на якусь гарячу лінію, хоча картка ОТП банка,як таке можливо,вкрали біля 5000 тисяч гривень!!!!!!

Плюсы:Крадуть відкрито,нікого і нічого небоячись
Минусы:Жалко, що країна за яку ми боремось і воюємо допускає такі контори на ринок
Рекомендации: Не рекомендую
1
Средняя: 1 (1 голос)
ОТП Банк
Тип услуги: Кредитные карты
Людмила   06.06.2022
Отзыв полезный?

Доброго ранку всім! В мене сталась така ситуація з цим банком, я відкрила картку, з кредитним лімітом на 50.000 тисяч, я думала, що я швидко все виплачу, але у Україні, почалась війна, і коли я сиділа під обстрілами, izi банк присилав весь цей час, щоб я платила проценти, і мінімальні платежі, хотя по закону під час воєнного стану, кредити повинні заморожуватись....

І зараз у зв'язку з ситуацією у Україні, я  залишилась без роботи, і воно чуть не кожен день, мені телефонують, заставляють заплатити ці платежі, я розумію, що я користувалась кредитним лімітом, повинна повернути, я ш не відмовляюсь платити, просто зараз така ситуація, що немає роботи, і дуже важко її знайти...

А про відношення співробітників банку, взагалі, повний аут, вони дзвонять і спілкуються так, начебто я особисто в них взагалі, ці гроші, і не хочу віддавати...

Тому про єдине, що я мрію, це швидше знайти роботу, і виплатити все, що я винна, і більше ніколи не мати нічого, з цим банком....

 

Плюсы:Плюсів цього банку немає....
Минусы:Взагалі не розуміють своїх клієнтів, і їм все одно.....
Рекомендации: Не рекомендую
1
Средняя: 1 (1 голос)
Изибанк
Тип услуги: Кредитные карты
Игорь   04.06.2022
Отзыв полезный?

Сейчас во время военных действий они с людей снимают все равно проценты, придумали какой-то повышенный процент и говорят что якобы мы по повышенному проценту не взимаем деньги а все равно процент начисляя!! И это во время военных действий когда люди сидят на пособие и живут на эти деньги, у банка хватает наглости обирать Людей и забирать последний

Плюсы:Банк полностью меня разочаровал, хочу подать на них в суд и уйти полностью с банка !!! МУДАКИ редкостные!!!
Минусы:ОБМАНЫВАЮТ СВОИХ АБОНЕНТОВ БАНКА!!!
Рекомендации: Не рекомендую
1
Средняя: 1 (1 голос)
1
Монобанк
Тип услуги: Кредитные карты
Гість   04.06.2022
Отзыв полезный?

Сейчас во время военных действий они с людей снимают все равно проценты, придумали какой-то повышенный процент и говорят что якобы мы по повышенному проценту не взимаем деньги а все равно процент начисляя!! И это во время военных действий когда люди сидят на пособие и живут на эти деньги, у банка хватает наглости обирать Людей и забирать последний

Плюсы:Банк полностью меня разочаровал, хочу подать на них в суд и уйти полностью с банка !!! МУДАКИ редкостные!!!
Минусы:ОБМАНЫВАЮТ СВОИХ АБОНЕНТОВ БАНКА!!!
Рекомендации: Не рекомендую
1
Средняя: 1 (1 голос)
1
Монобанк
Тип услуги: Кредитные карты

Страницы