Отзывы клиентов о кредитных картах

На странице представлены реальные отзывы клиентов про кредитные карты в Украине. Вы можете поделиться своим опытом, выбрав банк и написав отзыв о кредитках, либо изучить опыт других пользователей услуг банков Украины.

Гість   07.12.2022
Отзыв полезный?
Vote down!
-8

Дуже незадоволена цім банком , знаючи , що деякі люди під час війни знаходяться за кордоном вони масово  блокують карти і відновити її можна тільки у відділенні банку. Тоді і відділення потрібно відкривати по всьому світу, щоб клієнти, які довірили свої кошти цьому банку могли завітати у ці відділення. Буває таке, що кошти, які знаходяться на картках є єдиними коштами для життя. 

Минусы:Без підстав і попереджень блокують карти ПІД ЧАС ВІЙНИ !!!!!!!
Рекомендации: Не рекомендую
1
Средняя: 1 (1 голос)
ПриватБанк
Тип услуги: Кредитные карты
Ірина    03.12.2022
Отзыв полезный?
Vote up!
8

Я не рекомендую користуватись цим банком оскільки вони надають неправдиву інформацію клієнтам перед тим як скористатися банком я сплатила усі Кошти які були зазначені у додатку для того щоб залишатися пільговими періоді в результаті мені через декілька днів прийшли нарахування відсотків і мене повідомили що я не оплатила Суми це є відвертою брехнею оскільки перед тим як користуватись карточкою я сплатила все що було зазначено і тільки тоді скористалася картою дуже прикро і нікому не рекомендую користуватися цим банком тому що Практично всі питання тещей по телефону вирішуєш.

Плюсы:Немає плюсів
Минусы:Приховані нарахування відсотків по кредитних картах
Рекомендации: Не рекомендую
1
Средняя: 1 (1 голос)
Монобанк
Тип услуги: Кредитные карты
Валентин   02.12.2022
Отзыв полезный?
Vote up!
16

За обслуговування картки банк 3 роки брав 100 грн на місяць. З Вересня 2022 року самостійно зробив плату 300 грн. В 3 рази. Не попередивши клієнта, я тільки сьогодні дізнаюсь що борг. На питання в банк, менеджер відповідає, ми самі приймаєм рішення про зміну умов. Тобто, завтра захочуть 1000 грн, будеш платити.

Якщо ви маєте кредит з % ставкою 33, то завтра можете мати 70%, і банк каже це ми так вирішили.

На питання що змінилось в обслуговуванні мого рахунку, кажуть нічього, просто плати 300 грн

Рекомендации: Нейтрально
1
Средняя: 1 (1 голос)
ОТП Банк
Тип услуги: Кредитные карты
Dmytro   30.11.2022
Отзыв полезный?
Vote up!
13

Користуюся кредиткою спортбанк вже два роки. В цілому все влаштовує, ліміт непоганий, але хотів трохи збільшити бо ціни ростуть. Поки заявку не підтвердили, але я розумію, бо важкі часи. Але все таки хотілося б щоб підтвердили.

Плюсы:Нормальний пільговий період, зручно користуватися кредиткою
Минусы:Ще не підтвердили заявку, дуже хочу щоб підтвердили
Рекомендации: Рекомендую
4
Средняя: 4 (1 голос)
Спортбанк
Тип услуги: Кредитные карты
Гість   16.11.2022
Отзыв полезный?
Vote down!
-13

Каждый раз приходя в этот банк, удивляюсь какие уникумы тут работают, ругаю себя, что прихожу, но процент хороший. Персонал абсолютно не умеет работать, каждый раз одни и те же проблемы

Плюсы:Проценты
Минусы:Все остальное., персонал особенно
Рекомендации: Не рекомендую
1
Средняя: 1 (1 голос)
Форвард Банк
Тип услуги: Кредитные карты
Віктор    14.11.2022
Отзыв полезный?
Vote up!
19

Колись вибрав спортбанк за кешбек на спорт, бо це було зручно. Але на цьому розробники не зупинились, і я радію від того, що вони постійно додають нові функції та послуги. В мене вже є спорт біла, відкрив максимальнимй депозит під 17%, і це не рахуючи кредитку з першого дня!

Плюсы:Увесь повноцінний банківський функціонал, що можна користуватися картою як основною
Минусы:Коли повернете 10% кешбеку на спорт?
Рекомендации: Рекомендую
5
Средняя: 5 (1 голос)
Спортбанк
Тип услуги: Кредитные карты
Гість   12.11.2022
Отзыв полезный?
Vote down!
-27

Не дай Бог мне ещё хоть раз связаться с этим говно банком!!!

Закрываю всё карты и перехожу на нормальные и адекватные банки в которых не воруют твои деньги 

Плюсы:Никаких
Минусы:Одни минусы
Рекомендации: Не рекомендую
1
Средняя: 1 (1 голос)
ПриватБанк
Тип услуги: Кредитные карты
Гість   10.11.2022
Отзыв полезный?
Vote down!
-24

Не задоволена банком. Не списують як треба відсоток по кредиту, хоча та сума є. Два місяці працівники дзвонять і кажуть аби сплатити заборгованість. Я відповідаю, що заборгованості немає бути, так як ті кошти є на картці. На що вони відповідають, щоб я врегулювала це питання і поклала кошти ще. 

Хочу скоріше погасити цей кредит та не мати справу з цим банком. Витрачених нервів та часу цей банк не вартує.

Рекомендации: Не рекомендую
1
Средняя: 1 (1 голос)
ПУМБ
Тип услуги: Кредитные карты
Андрей   10.11.2022
Отзыв полезный?

28 числа снимал наличку, все вроде норм, в следующем месяце сняли повторно и в кредитние средства, горячая линия ужас, несет такое , мурижит денег, забирать деньги и вешать на пенсионера 66лет и инвалида, просто блеск

Плюсы:Из нет
Минусы:Мрази
Рекомендации: Не рекомендую
1
Средняя: 1 (1 голос)
ПУМБ
Тип услуги: Кредитные карты
Гість   09.11.2022
Отзыв полезный?

С начала периода войны оплачивал их кредит. Так получилось что не смог заплатить в течении двух месяцев.Постоянные звонки пойдите займите у родственников обратитесь к едопомоге что хотите делайте но нам деньги отдайте.

Плюсы:Нет плюсов
Минусы:Мародёры и мошеники
Рекомендации: Не рекомендую
1
Средняя: 1 (1 голос)
Монобанк
Тип услуги: Кредитные карты
Гість   31.10.2022
Отзыв полезный?
Vote down!
-28

Я клієнт банку пумб багато років,була дуже задоволена роботою банку,до сьогоднішнього дня..сказати шо я в щоці,це не сказати нічого.Відкрила кредитну карту банку з лімітом для покупки побутової техніки. Розрахувалася 19 числа і мала пільговий період до 30 числа наступного місяця.До цього числа поклала половину заборгованості і звичайно ж думала,що мені нарується відсоток на ту частину коштів які я не поклала в пільговий період.Але..банк нарахував відсотки на всю транзакцію яку я зробила,хоча частина коштів була повернута в пільговий період який мені давав банк .Як мені пояснили то навіть аби я недоклала 1 копійку то все одно так було б.Чому нараховуюєть відсоток на суму яку я вже повернула не зрозуміло. Сказали,що такі правила у них.Але такого немає ніде !!! Що трапилось з цим банком сказати не можу,але не рекомендую відкривати карту ВсеМожу,бо чомусь вони змінюють умови і нараховують відсотки на повернені кошти в пільговий період

Плюсы:Дебетова карта для користування на кожен день мені подобається , але після цієї ситуації нею також боюсь користуватись
Минусы:Кредитна карта банку Все Можу з необґрунтованим нарахуванням відсотків
Рекомендации: Не рекомендую
1
Средняя: 1 (1 голос)
7
ПУМБ
Тип услуги: Кредитные карты
Олексій   25.10.2022
Отзыв полезный?
Vote up!
37

Шахрайский банк щонайменш з квітня, що в односторонньому порядку змінює умови як з боку зарплатних проєктів, програми КК вигода. Нарахування за ненадані послуги, недороблений додаток

Плюсы:Відсутні
Минусы:Неробочий додаток, нав'язування з епіцентром на початку 2022року непотрібного обов'язкового довіску до зарплатної картки у вигляді кредитної картки КК ВИГОДА, по яким відкривають/закривають без ВЛАСНИКІВ КАРТКИ кредитів для погашення кредиту за обслуговування, що не надається
Рекомендации: Не рекомендую
1
Средняя: 1 (1 голос)
Альфа-Банк
Тип услуги: Кредитные карты
Гість м.   20.10.2022
Отзыв полезный?
Vote up!
27

Додаток сенс вводить в оману, платежі всі проходять із запізненням і комісії до них теж, через це можна попасти на велику комісію як я і попав, хоча переказував ВЛАСНІ кошти через ті "запізнення" виявилось що переводив "кредитні"

Не рекомендую сенс оскільки не можна довіряти даним в додатку!!!

Плюсы:Як оформляв хамелеон було спокусливо
Минусы:З'явилася комісія 100 грн В додатку не актуальні дані щодо комісій і проведення платежів Додатку не можна довіряти Приховані неочікувані комісії!!!! Не рекомендую Буду закривати картку
Рекомендации: Не рекомендую
1
Средняя: 1 (1 голос)
Альфа-Банк
Тип услуги: Кредитные карты
Гість   18.10.2022
Отзыв полезный?

Вкотре переконуюсь, що з цим банком не можна мати справу !!!

Плюсы:Навіть незнаю
Минусы:Все
Рекомендации: Не рекомендую
1
Средняя: 1 (1 голос)
ОТП Банк
Тип услуги: Кредитные карты
Олексій Герасименко   16.10.2022
Отзыв полезный?
Vote down!
-29

Пришло оповіщення про зниження кредитного ліміту, при спробі зайти в додаток мені видало зараз вхід до додатку неможливий, зверніться до служби підтримки, при звернені отримав не зрозумілу відповідь — Ваша карта зараз працює на погашення заборгованості, вхід до додатку тимчасово обмежений. Після погашення необхідно буде звернутись до нас повторно.Нам дуже шкода, що трапилась така ситуація, але на даний час ми очікуємо повного погашення використаних коштів по кредитній лінії.

P.S В мене діє на даний момент пільговий періо, д до кінця жовтня місяця була заборгованість 500 з чимось гривень точно не скажу бо не можу подивитися тепер, але вчора я зробив покупку на сайті розетка у іншого продавця на суму 1622 гривні і оплатив переказом на картку ФОП цього продавця в рахунок кредитних коштів сплативши комісію монобанку у розмірі 34 гривні, мені не зрозуміло чого таке відношення до своїх добросовісних клієнтів у банка, ніколи прострочок за весь час по кредиткі не мав та і ліміт кредитний основний був невеликий.
У мене одне запитання, яка у мене може бути в мене заборгованість коли діє пільговий період на даний час, неадекватна поведінка монбанка чи збої в їх скиленговій системі та некомпетентність служби підтримки мене шокувала чесно кажучи, тепер сто разів подумаю чи мати справи надалі з такою неблагонадійною шарашкиною канторою

Плюсы:Коли було мало клієнтів у банка були одні плюси
Минусы:Тепер одні мінуси а саме некомпетентна служба підтримки яка не може допомогти або хоча б надати адекватну вдіповідь
Рекомендации: Не рекомендую
1
Средняя: 1 (1 голос)
Монобанк
Тип услуги: Кредитные карты
Олександр   05.10.2022
Отзыв полезный?
Vote up!
33

Для отримання кредитної картки представник банку вимагає надати персональні данні третьої особи без її згоди, а саме ПІБ та телефон- знайомого або родича. З якою метою і згідно якого закону дана вимога?- адекватної відповіді надати не змогла.
Зауважу, що для підтвердження моєї особи були надані паспорт (офіційні документи підтвердження особи в оригіналі), цього достатньо навіть для перетину кордону.
Місце роботи та телефон безпосереднього керівника, що є в відкритих джерелах.
Не пишіть відписки, що не стосуються основного питання- яка мета і законна підстава вимагати надання персональних данних третіх осіб без їх відома?

Плюсы:кешбек на оплату комунальних послуг
Минусы:нехтування Законів України та зневага до її громадян
Рекомендации: Не рекомендую
1
Средняя: 1 (1 голос)
1
ПУМБ
Тип услуги: Кредитные карты
Гість   04.10.2022
Отзыв полезный?
Vote up!
22

Просять довідку самі не знають яку купа часу даремно не рекомендую

Минусы:Не вміють працювати не знають як виглядає довідка
Рекомендации: Не рекомендую
1
Средняя: 1 (1 голос)
Монобанк
Тип услуги: Кредитные карты
Дмитро   04.10.2022
Отзыв полезный?
Vote down!
-14

Такого обману я ще не бачив. З мене натиху зняли відсотки у розмірі 1000 грн. у останній день місяця. Ні СМС, ні позначень у онлайн додатку не залишилось. Лише при формуванні виписки. Я так розумію, сподівались, що я не помічу списання грошей.

Картка формально в льготному періоді. Тобто замість миттєвого списання комісій, як це роблять в інших банках, цей банк списує раз на місяць, тайно, вночі, без зайвих СМС та сповіщень. Щоб не турбувати клієнта, не хвілювати його. І це нововведення під час ВІЙНИ!

Звісно, ніяких більше послуг з цим банком. Закриваю картку і ноги моєї не буде в цьому крисятнику! 

Минусы:Списують кошти вночі, не сповіщають СМС, не відображають тразакцію у додатку. Я не знаю, це законно?
Рекомендации: Не рекомендую
1
Средняя: 1 (1 голос)
ПУМБ
Тип услуги: Кредитные карты
Aleksandr   28.09.2022
Отзыв полезный?
Vote up!
23

У меня заведена карта суперпокупателя кредитная. Кредитным лимитом не пользовался 6 месяцев. Перевел с другого банка личные средства на укрсиббанк, увидел зачисление в приложении и снял личные средства. По итогу мне насчитана комиссия за использование кредитных средств! При дозвоне на линию банка мне говорят, что у них зачисление денег проходит до 3 дней. Этот банк пишет что деньги зачислены и их можно использовать, а фактически ваши личные деньги там не личные. Обходите стороной этот банк. Ведь даже с операциями с личными деньгами вы попадаете на комиссию 

Плюсы:0
Минусы:Описал в отзыве
Рекомендации: Не рекомендую
1
Средняя: 1 (1 голос)
Укрсиббанк
Тип услуги: Кредитные карты
Гість   27.09.2022
Отзыв полезный?

Хто володіє інформацією поділіться будь ласка! Куди можна поскаржитись на цей небо банк??? Є регулярні платежі у встановлений термін і щоденні погрози в смс теж є… оператори кидають слухавку коли кажеш за смс…

Плюсы:Немає
Минусы:Жодна банківська установа такого не чинить!
Рекомендации: Не рекомендую
1
Средняя: 1 (1 голос)
Форвард Банк
Тип услуги: Кредитные карты
Гість   21.09.2022
Отзыв полезный?
Vote down!
-18

Не звязуйтесь з цією конторою, деруть втричі більше ніж інші по таким же карткам

Плюсы:Нема
Минусы:Один великий мінус в усьому
Рекомендации: Не рекомендую
1
Средняя: 1 (1 голос)
1
Спортбанк
Тип услуги: Кредитные карты
SEM   18.09.2022
Отзыв полезный?
Vote up!
16

Вирішив попередити тих, хто має бажання, оформити в monobank кредитну карту. Ознайомився з умовами отримання кредитної карти. Прийнятні. Завантажив додаток. Карту відкрили. Фізичну. Який кредитний ліміт на ній ? Буде відомо тільки при активації, після отримання. Найближче відлілення за 55 км. Приїхав у відділення. Отримав карту через 3 години очікування. Якщо вірити працівникові - технічні проблеми. Виявляється, кредитний ліміт = 0. Спроба збільшити . Результат =0. В чаті і в телефонному режимі  ввічливо рекомендують покласти на карту свої гроші і користуватися. А банк не надає мені кредитний ліміт , бо скринінгова модель, проаналізувавши 1000 параметрів, прийняла рішення не кредитувати . 

Плюсы:Додаток подобається.
Минусы:Вище описані.
Рекомендации: Не рекомендую
1
Средняя: 1 (1 голос)
Монобанк
Тип услуги: Кредитные карты
Гість   15.09.2022
Отзыв полезный?
Vote up!
18

При кредитном лемите в ноль. Сами открыли мне кредит и потратили на услугу, без моего согласия.

Плюсы:Мало
Рекомендации: Не рекомендую
1
Средняя: 1 (1 голос)
Монобанк
Тип услуги: Кредитные карты
Гість   15.09.2022
Отзыв полезный?
Vote up!
33

Банк связан с криминалом. Даже уличный воришка имеет слитую банком информацию о клиенте и его движения денежных средств на счету банка. Кредит будете платить вечно,а за свой депозит можете забыть.

Минусы:Воровство и мошенничество
Рекомендации: Не рекомендую
1
Средняя: 1 (1 голос)
ПУМБ
Тип услуги: Кредитные карты
viktor   06.09.2022
Отзыв полезный?

Банк без каких либо предупреждений и пояснений, сам в одностороннем порядке аннулировал кредитную карту. Лишил меня возможности производить расчеты картой, нарушая все свои договорные обязательства. Видимо там все так плохо, что они кидают своих клиентов и чхать на них хотели. В чате банка постоянные проблемы и с кем то связаться и получить ответ нереально. Всем советую, забирайте деньги и больше никогда в этот банк не приходите. И очень надеюсь, что НБУ наконец то закроет эту русскую помойку.

Плюсы:нет
Минусы:обходите стороной
Рекомендации: Не рекомендую
1
Средняя: 1 (1 голос)
1
Альфа-Банк
Тип услуги: Кредитные карты

Страницы