Відгуки клієнтів про кредитні картки

На сторінці представлені реальні відгуки клієнтів про кредитні картки в Україні. Ви можете поділитися своїм досвідом, обравши банк та написавши відгук про кредитки, або вивчити досвід інших користувачів послуг банків України.

Гість   01.07.2022
Відгук корисний?

Оформила кредитну карту, в умовах було прописано що є льготний період до 55 днів. зняття було 5 числа а закрила я карту 27. І ось сьогодні 1 числа приходить рахунок на 78 гривень проценти. Я пишу оператору. Все що вийшло добитись від нього це слів ну там же написано ДО 55 днів, і скидає мені виписку що ппоценти нараховувались з самого першого дня користування картою з того ж 5 числа, виходить ніякого льготного періоду нема. Та щєй погашення було 27 числа а вони щє проценти нараховували за 28 і 30 число. Виходить мало того що набрехали про льготний період щєй нарахували проценти за дні коли вже сума була повністю погашена. Хочу просто попередити не звязуйтесь з цим банком. Сума процентів в мене не велика, але хтось може попасти і на більле!

Плюси:ні одного за весь час користування банком не помітила!
Мінуси:Обман на кожному кроці. Консультанти можуть тільки копіювати і вставляти більше допомоги від них не чекайте, будьте готові до процентів навідь якщо ви все погасили.
Рекомендації: Не рекомендую
1
Середня: 1 (1 голос)
ПриватБанк
Тип послуги: Кредитні картки
Оксана   30.06.2022
Відгук корисний?

Все дуже зручно. Зареєструвалася через Дію і за хвилин 15 вже була віртуальна картка. Все достатньо зрозуміло з цим, і потім вже через додаток додала картку до гаманця. Єдине зважаючи на війну вирішила не замовляти пластикову картку, хоча чесно так і не зрозуміла від підтримки чи можу я отримати її в принципі чи ні.

Плюси:швидка реєстрація і отримання картки
Мінуси:не зрозуміло з приводу доставки картки
Рекомендації: Рекомендую
4
Середня: 4 (1 голос)
Спортбанк
Тип послуги: Кредитні картки
Ірина   28.06.2022
Відгук корисний?

З пільговим періодом зовсім погано!! Якщо користуєшься з 25 числа то пільговий 50 днів, а якщо до 25го пільговий скорочується, до 20 числа наступного треба закрити. Під час військогово стану деруть бешені відсотки! Найгірший банк!!!

Рекомендації: Не рекомендую
1
Середня: 1 (1 голос)
Райффайзен Банк Аваль
Тип послуги: Кредитні картки
Олександра   24.06.2022
Відгук корисний?

Після останнього оновлення не заходить у додаток! Коли натискаю пароль, просто закриває програму. Пробувала видалити і знову встановити програму, так тепер натискаючи іконку йде спроба відкрити програму і вона знову автоматично закривається. До оновлення працювало добре, але зараз додатком скористатись не можу. Плюси: додаток норм Мінуси: після останнього оновлення не заходить у додаток

Рекомендації: Нейтрально
3
Середня: 3 (1 голос)
1
Спортбанк
Тип послуги: Кредитні картки
Гість   19.06.2022
Відгук корисний?

У воєнний час дзвонять та погрожують. На мою відповідь, що до кінця місяця внесу платіж, сказил що не вірять і будуть передавати до бюро кредитних історій.

Не думала, що саме в цим банком в мене будуть проблеми. Закрию вашу картку, але більше вашим клієнтом не буду і нікому не раджу!

 

Плюси:Були, але до 24.02 Наразі їх немає
Мінуси:Не пропонують жодних програм по зменшенню фінансового навантаження на клієнтів, тільки ще більше тиснуть та погрожують
Рекомендації: Не рекомендую
1
Середня: 1 (1 голос)
1
Спортбанк
Тип послуги: Кредитні картки
Гість   10.06.2022
Відгук корисний?

Оплачивал доставку новой почты, оплачивал через приложение, сняло всю сумму, посылка не оплачена, пишу - отвечают мол не можем выполнить операцию, что то с новой почтой деньги вернутся через 3 дня. Оплатил с другого банка, проходит 3 дня опять пишу в сапорт, отвечают - операция была успешна, пишу как так прикладываю скриншот переписки, ответ - чем мы вам можем помочь. Может это такой новый вид менеджмента?. Наверное это самое тупое обращение с клиентами, которое я слышал. Закрываю карту и больше в такое болото ни ногой.

Плюси:Никого в живую из этих персонажей не видел.
Мінуси:Самый худший сервис.
Рекомендації: Не рекомендую
1
Середня: 1 (1 голос)
1
Спортбанк
Тип послуги: Кредитні картки
Гість   08.06.2022
Відгук корисний?

Це просто ВОРИ,не ведіться, на цю контору, вони крадуть гроші з карток, не пояснюючи причин, звертаєшся в банк, вони розказують, що вони до карток, які видають не мають ніякої справи, звоніть на якусь гарячу лінію, хоча картка ОТП банка,як таке можливо,вкрали біля 5000 тисяч гривень!!!!!!

Плюси:Крадуть відкрито,нікого і нічого небоячись
Мінуси:Жалко, що країна за яку ми боремось і воюємо допускає такі контори на ринок
Рекомендації: Не рекомендую
1
Середня: 1 (1 голос)
ОТП Банк
Тип послуги: Кредитні картки
Людмила   06.06.2022
Відгук корисний?

Доброго ранку всім! В мене сталась така ситуація з цим банком, я відкрила картку, з кредитним лімітом на 50.000 тисяч, я думала, що я швидко все виплачу, але у Україні, почалась війна, і коли я сиділа під обстрілами, izi банк присилав весь цей час, щоб я платила проценти, і мінімальні платежі, хотя по закону під час воєнного стану, кредити повинні заморожуватись....

І зараз у зв'язку з ситуацією у Україні, я  залишилась без роботи, і воно чуть не кожен день, мені телефонують, заставляють заплатити ці платежі, я розумію, що я користувалась кредитним лімітом, повинна повернути, я ш не відмовляюсь платити, просто зараз така ситуація, що немає роботи, і дуже важко її знайти...

А про відношення співробітників банку, взагалі, повний аут, вони дзвонять і спілкуються так, начебто я особисто в них взагалі, ці гроші, і не хочу віддавати...

Тому про єдине, що я мрію, це швидше знайти роботу, і виплатити все, що я винна, і більше ніколи не мати нічого, з цим банком....

 

Плюси:Плюсів цього банку немає....
Мінуси:Взагалі не розуміють своїх клієнтів, і їм все одно.....
Рекомендації: Не рекомендую
1
Середня: 1 (1 голос)
Ізібанк
Тип послуги: Кредитні картки
Игорь   04.06.2022
Відгук корисний?

Сейчас во время военных действий они с людей снимают все равно проценты, придумали какой-то повышенный процент и говорят что якобы мы по повышенному проценту не взимаем деньги а все равно процент начисляя!! И это во время военных действий когда люди сидят на пособие и живут на эти деньги, у банка хватает наглости обирать Людей и забирать последний

Плюси:Банк полностью меня разочаровал, хочу подать на них в суд и уйти полностью с банка !!! МУДАКИ редкостные!!!
Мінуси:ОБМАНЫВАЮТ СВОИХ АБОНЕНТОВ БАНКА!!!
Рекомендації: Не рекомендую
1
Середня: 1 (1 голос)
1
Монобанк
Тип послуги: Кредитні картки
Гість   04.06.2022
Відгук корисний?

Сейчас во время военных действий они с людей снимают все равно проценты, придумали какой-то повышенный процент и говорят что якобы мы по повышенному проценту не взимаем деньги а все равно процент начисляя!! И это во время военных действий когда люди сидят на пособие и живут на эти деньги, у банка хватает наглости обирать Людей и забирать последний

Плюси:Банк полностью меня разочаровал, хочу подать на них в суд и уйти полностью с банка !!! МУДАКИ редкостные!!!
Мінуси:ОБМАНЫВАЮТ СВОИХ АБОНЕНТОВ БАНКА!!!
Рекомендації: Не рекомендую
1
Середня: 1 (1 голос)
1
Монобанк
Тип послуги: Кредитні картки
Хуже банка нет!    03.06.2022
Відгук корисний?

Короче говоря, банк полное гамно! Все кто знает поддержут меня! 

Плюси:Хуйня,. Нет плюсов!
Мінуси:А вот минусов, полно все минус!!
Рекомендації: Не рекомендую
1
Середня: 1 (1 голос)
1
Спортбанк
Тип послуги: Кредитні картки
Ваха   03.06.2022
Відгук корисний?

Добрый вечер. Хочу поделиться своей историей. Зарегистрировался в приложение спортбанк, я не думал брать лимит, просто регистрация. Вообще, они сами дают 10000 гривень кредитный лимит, ну дали тай дали. Но ситуация в другом. Я еду срочно в город, буре не копейки собой денег ( рассчитываю же на карту ) и тут самое интересное, приходу в магазин на кассу, рассчитывать карточкой а тут лимит убрали. Представляете я от дома 80 км, денег нет рассчитывал на этот конченый банк, что мне делать? Вот так. Так что лучше не надо связываться с этим банком, а то может такое быть у каждого без причины! 

Плюси:Нет плюсов
Мінуси:Везде минус
Рекомендації: Не рекомендую
1
Середня: 1 (1 голос)
1
Спортбанк
Тип послуги: Кредитні картки
Мария   03.06.2022
Відгук корисний?

Невозможно зайти в приложение. Уже дважды удаляла и загружала, но пишет что невозможно войти по техническим причинам. Поддержка банка толком не смогла помочь по телефону. Но вот в месседжере попался кто-то толковый и разбираются. Надеюсь, это произойдет скоро. Жду

 

Плюси:Норм приложение, пользуюсь давно, раньше никаких сбоев не было.
Мінуси:Не могу зайти в приложение
Рекомендації: Рекомендую
4
Середня: 4 (1 голос)
2
Спортбанк
Тип послуги: Кредитні картки
Вадим   03.06.2022
Відгук корисний?

Повна ганьба

Плюси:Санітайзер кварцевий біля входу і все!!!!
Мінуси:Дурять не повну інформацію видають клієнту по кредитам. Потім нараховують скажені відсотки. Аферисти!Ганьба під час війни .
Рекомендації: Не рекомендую
1
Середня: 1 (1 голос)
Райффайзен Банк Аваль
Тип послуги: Кредитні картки
Гість   01.06.2022
Відгук корисний?

Нікому не рекомендую 

Плюси:Їх вже немає
Мінуси:Сплошні
Рекомендації: Не рекомендую
1
Середня: 1 (1 голос)
Райффайзен Банк Аваль
Тип послуги: Кредитні картки
Запорожская   29.05.2022
Відгук корисний?

Дочка пользуется этим банком, большое им спасибо.

Плюси:Банк стал популярен, это удобно для работы.
Мінуси:Не нужно вводить код, достаточно прислонить карту. А мало ли, кто со сканером рядом в транспорте едет.
Рекомендації: Рекомендую
5
Середня: 5 (1 голос)
Монобанк
Тип послуги: Кредитні картки
Гість   28.05.2022
Відгук корисний?

Банк вводит в заблуждение клиентов. Назначает кредитные каникулы, которые по сути загоняют клиентов в кабалу. Не банк а полное Гуано. Не советую связываться с ним даже врагам...Закрываю все счета.

Плюси:Да какие могут быть плюсы у российского Гуано.
Мінуси:У того банка не может быть минусов. Он и есть минус...
Рекомендації: Не рекомендую
1
Середня: 1 (1 голос)
Райффайзен Банк Аваль
Тип послуги: Кредитні картки
Гість   25.05.2022
Відгук корисний?

Нікому не рекомендую. 

Плюси:Немає
Мінуси:Все мінус
Рекомендації: Не рекомендую
1
Середня: 1 (1 голос)
Райффайзен Банк Аваль
Тип послуги: Кредитні картки
Сергей   25.05.2022
Відгук корисний?
Є ймовірність, що даний відгук носить замовний характер. Оцінки з таких відгуків не зараховуються

Нравится приложение банка, позволяет выполнять основные операции с деньгами очень быстро и удобно. Работает стабильно. В пользовании не доставляет особых проблем, а в случае его техподдержка решает вопрос довольно быстро.

Рекомендації: Рекомендую
5
Середня: 5 (1 голос)
Спортбанк
Тип послуги: Кредитні картки
Гість   25.05.2022
Відгук корисний?

Большие проценты, не советую

Рекомендації: Не рекомендую
1
Середня: 1 (1 голос)
Спортбанк
Тип послуги: Кредитні картки
Гість   25.05.2022
Відгук корисний?

Шахливий банк ,війна, люди без роботи ,відсотки нараховують не маленькі .Нерекомендую цей банк .Жах просто нелюдське відношення до людей не лучі русні 

Плюси:Немає
Мінуси:Відсотки
Рекомендації: Не рекомендую
1
Середня: 1 (1 голос)
Райффайзен Банк Аваль
Тип послуги: Кредитні картки
Гість   24.05.2022
Відгук корисний?

Я находусь в оккупировпном Херсоне, карта в евро, могу только переводить в гривны, но у этого банка грабительский курс, самый конченый курс в Украине, не вздумайте иметь дело с УКРСИБАНКОМ 

Плюси:НЕТ
Мінуси:Этот банк
Рекомендації: Не рекомендую
1
Середня: 1 (1 голос)
Укрсиббанк
Тип послуги: Кредитні картки
Ира   23.05.2022
Відгук корисний?

Без объяснения причин заблокированы карты, сразу после пополнения. О блокировке узнаешь по факту - на кассе.

Обходите банк десятой дорогой.

Плюси:Нет
Мінуси:Похоже основной источник дохода - блокировка денег клиента у себя на счетах.
Рекомендації: Не рекомендую
1
Середня: 1 (1 голос)
Монобанк
Тип послуги: Кредитні картки
Оксана   23.05.2022
Відгук корисний?

Сам мобільний банк є зручним. Все просто та зрозуміло. Обслуговування гарне. Прикро, що беруть комісію за оплату кредиту. Їм мало відсотків за кредитом. Хоча всі розуміють, що це все в електронному вигляді. І все робиться автоматично. За що комісія не зрозуміла.

Плюси:Зручний мобільний застосунок, легко відкрити картку, хороший кредитний ліміт.
Мінуси:Засмучує комісія за оплату кредиту.
Рекомендації: Рекомендую
4
Середня: 4 (1 голос)
Спортбанк
Тип послуги: Кредитні картки
Гість   20.05.2022
Відгук корисний?

Прошу підписати петицію щодо кредитів під час війни. На сьогодняшній день там декілька схожих петицій (їх можна знайти по фільтру "заборонити") ось одна з них https://petition.president.gov.ua/petition/142562

Плюси:нема
Мінуси:монобанк заробляє на крові
Рекомендації: Не рекомендую
1
Середня: 1 (1 голос)
Монобанк
Тип послуги: Кредитні картки

Сторінки