Відгуки клієнтів про дебетові картки

На сторінці представлені реальні відгуки клієнтів про дебетові картки в Україні. Ви можете поділитися своїм досвідом, обравши банк та написавши відгук про платіжні банківські картки, або вивчити досвід інших користувачів послуг банків України.

Анастасия    15.11.2022
Відгук корисний?

Добрый день! До недавнего времени, Я работник отделения в г. Мелитополе, проработав 6 лет, верой и правдой, банк заблокировал зарплатную карту. В связи со всей сложившейся ситуацией в стране, пришлось жить неизвестно где и как, соответственно,я не могу приехать на территорию Украины, и денег естественно лишних нет. А при увольнении, отдел кадров, пафосно написал, что начислена компенсация за отпуск- это вообще издевательство я считаю. Горячая линия сразу говорила, что карту разблокируют через 3 месяца, теперь- этого вопроса вообще ни для кого не существует. 

Рекомендації: Не рекомендую
1
Середня: 1 (1 голос)
Акордбанк
Тип послуги: Дебетові картки
Справедливість   12.11.2022
Відгук корисний?

02.11.22 в монобанку стався масовий збій. В цей момент я перераховував кошти з карти на "Банку". Кошти з карти списалися, а на Банку так і не зарахувалися. Сьогодні вже 12 число а коштів так і немає. Служба підтримки відповідає ідентичними скриптами що вирішують проблему і "фахівці" працюють, Результату нуль. Таке враження що банк просто "кинув" мене на гроші.

Мінуси:Технічна служба підтримки непрофесійна та безвідповідальна. Оператори кол центру заскриптовані роботи. Банк скочується в прірву.
Рекомендації: Не рекомендую
1
Середня: 1 (1 голос)
Монобанк
Тип послуги: Дебетові картки
Гість   09.11.2022
Відгук корисний?

Мав жахливий досвід з цим банком!
При оплаті за реквізитами платежів IBAN — стягується шалена комісія, яка жодним чином ніде не вказується. Все дуже хитро зроблено, для того щоб обдерти Вас! Заповнюєш реквізити, вводиш суму і тобі пише кінцеву суму без жодних комісій, тебе зовсім не інформують!!! А після того як підтверджуєш платіж, другим списанням відбувається зняття невідомих прихованих якихось відсотків та комісій другим зняттям!!! Це просто жах, система заточена таким чином щоб ти думав, що комісій нема, а по факту з тебе здирають три шкури від 3−8%!!! Карл!!!
Платіж відмінити неможливо, комісію неможливо, відсутність інформування про відсоток обслуговування та приховування комісії.
Додаток просто примітивний як тетріс, ти навіть квитанцію не можеш отримати…
Закривав рахунок, для того щоб зняти 1,9грн потрібно заплатити комісію 5,10грн.
Самий корумпований, прихований та обдирливий банк.

Мінуси:Контора бариг та крадіїв. Скриті платежі та комісії
Рекомендації: Не рекомендую
1
Середня: 1 (1 голос)
2
Укргазбанк
Тип послуги: Дебетові картки
Гість   07.11.2022
Відгук корисний?

Полелюсь своим горьким опытом!

Война все дела,принимаем с семьёй решение все продать и переехать, продаю все что било нажито  ещё   не только мной и радителями через всякие торговое площадки в течение пол года продавал все  чтоб освободить дом и продать и его, деньги от платформ на карту заходили за технику ,оборудование , мебель, детали авто и т.д ! 

И тут приходит сообщение : прийдите в банк в течении 7 дней со справкой об источнике дохода за 3 месяца!!!! Какая нахрен справка ?!??! За  то что я распродаю все что есть?? Где мне ее взять? Херня какаето а не банк!!  Я ещё и отчитываться  должен почему я уезжаю?? Так чо ребята в самой тяжёлый момент государственной банк во время войни оставит вас и без денег  и без еды!! Это  начало конеца всей банковской системе

Рекомендації: Не рекомендую
1
Середня: 1 (1 голос)
ПриватБанк
Тип послуги: Дебетові картки
Гість   06.11.2022
Відгук корисний?

Сам положив на картку грн.   Терміново треба зняти а вниз технічні роботи кожний день. Уроди

Плюси:Немає
Мінуси:Все
Рекомендації: Не рекомендую
1
Середня: 1 (1 голос)
Ощадбанк
Тип послуги: Дебетові картки
Гість   05.11.2022
Відгук корисний?

Просто так списуються гроші незрозуміло за що. Жодних коментарів чи інформації в додатку.

Плюси:Поки не знайшла
Мінуси:Забагато списань. Банк дорого обходиться. Красно дякую за сервіс.
Рекомендації: Не рекомендую
1
Середня: 1 (1 голос)
1
АЙБОКС БАНК
Тип послуги: Дебетові картки
Наталія   03.11.2022
Відгук корисний?

Доброго дня. Хотіла написати про своє враження про відвідування вашого банку. 2.11 в 15.40 я зайшла у відділення банку, яке знаходиться по вул Зеленій, 17. Звернулась до консультанта Маріі Козак, яка була вільна в той час. Сказала чітко, що хочу відкрити дебетну валютну картку ( в доларах США), на що консультант Марія Козак відповіла, що так, можна, розказала про відсотки при знятті, я погодилась відкрити рахунок ( картку). Після того, Марія Козак  сказала , що до тієі картки іде гривнева, я сказала, що мені не потрібно, вона сказала, що це іде в обовязковому порядку разом, я перепитала два рази чи це дебетна. вона відповіла що так. Я просиділа більше години, поки  Марія Козак мені оформляла, і коли вона дала мені договір на підпис, я побачила, що відкрито кілька карток кредитних і в євро, і в злотих і 2 гривневих, я була в щоці і запитала що це таке, на що вона сказала. що я вам казала, а це було неправда, бо я наголошувала на цьому, і в договорі було посиланняна пункт 1.13.5, якого в договорі не було і з яким я мала погодитись, коли я запитала де я можу прочитати цей пункт, з яким я мала погодитись, Марія Кощак почала шукати, але так і не змогла знайти, я ще раз запитала, для чого мені відкрили 5 карткових кредитних рахунків, якщо я хотіла олин дебетний, на що мені Марія немаючи мені на це вже що відповісти, дуже  незадоводено і агресивно відповіла, що це безкоштовно, а дебетний доларовий 100 гривень коштує, я не просила безкоштовно, якщо я була намірена покласти валюту на разунок, то мабуть і 100 гривень би в мене знайшлося , тому я потративши .1.5 години часу, змушена була анулювати всі рахунки, а Марія Козак навіть не думала перепросити мене за те, що некомпетентно надала мені консультацію і не надала мені послуг, які я потребувала. Надіюсь, що проведете додаткове навчання для Маріі Козак. щоб вона могла якісно обслуговувати клієнтів.  Дякую за увагу.

мій номер телефону на всяк випадок 0982651051 , також можете переглянути камеру, як це все відбувалось, щоб Марія Козак не розказувала вам , що це не так, так як мені казала. Дякую

Рекомендації: Не рекомендую
1
Середня: 1 (1 голос)
Кредобанк
Тип послуги: Дебетові картки
Клієнт   01.11.2022
Відгук корисний?

Закрив картку в банку два роки як назад, через рік зателефонували, сказали що є заборгованість по картці 4,34 грн., погасив її,

Через місяць зателефонували сказали, що вже! заборгованість 11 грн., зателефонував в банк, сказали, що за відкриття рахунку, який я відкрив два роки тому,  на питання чому саме 11 грн., відповісти не змогли, ще й нахамили, ставлення до клієнтів дуже жахливе!

Мінуси:Закрив картку в банку два роки як назад, через рік зателефонували, сказали що є заборгованість по картці 4,34 грн., погасив її, Через місяць зателефонували сказали, що вже! заборгованість 11 грн., зателефонував в банк, сказали, що за відкриття рахунку, який я відкрив два роки тому, на питання чому саме 11 грн., відповісти не змогли, ще й нахамили, ставлення до клієнтів дуже жахливе!
Рекомендації: Не рекомендую
1
Середня: 1 (1 голос)
ОТП Банк
Тип послуги: Дебетові картки
Ілля   28.10.2022
Відгук корисний?

Я дуже чекав появу дебетової карти. Коли в фб написали, що її запустили одразу відкрив тестити. Подобається спотбанк того хотів дял зп мати саме їх карту. Туди ж я і з "Рюкзака" гроші перечисляю. Тепер у мене окремо є кредитка і окремо карта для своїх грошей.

Рекомендації: Рекомендую
5
Середня: 5 (1 голос)
Спортбанк
Тип послуги: Дебетові картки
Андрій   27.10.2022
Відгук корисний?

Лайно, а не банк, заблокували мою картку ще місяців з 8 тому, нібито через те що людина яка робила переказ подала до них звернення ніби я не надав якісь послуги, повідомили що служба безпеки веде власне розслідування, людина що відправляля кошти відмовилась від скарги подзвонивши на гарячу лінію, але ця помийка так і не спромоглася розюлокувати картку, за 8 місяців їхнього "розсдідування" єдине що змогли сказати це те що я маю право судитися з банком, сука судитися із-за тисячі грн, які ж вони падли, нікому не раджу цей банк, блокують картки просто за те що якийсь дурень напише їм що не отримав послугу за яку був переказ.

Тобто банк просто краде гроші користуючись тим що ніхто не піде судитися за 1000грн.

Плюси:Немає, а ні один є реклама їхня
Мінуси:Від дизайну додатку, до служби підтримки все через дупу. ще й крадуть гроші
Рекомендації: Не рекомендую
1
Середня: 1 (1 голос)
Необанк
Тип послуги: Дебетові картки
Гість   21.10.2022
Відгук корисний?

Люди добрі якщо ви читаєте цей відгук то знайте що газбанк це найгірший банк який є в світі, навіть своєму ворогові не порекомендую ним користуватись, зарплатні картки найгіршої якості які розклєюються, в супермаркеті в транспорті в будь-якому магазині розрахуватись карткою неможливо, додаток не удосконалений при перекиданні коштів у додатку з газ банку на газбанк навіть не пише кому перекидається і на який рахунок кошти, додаток постійно глючить... Люди добрі не ідіть в газбанк не користуйтесь цією карткою бо будете кожних дві неділі тільки міняти картки. Найгірший банк, найгірший... Моя оцінка 0 з 5.

Плюси:Плюсів нема які плюси.....
Мінуси:Сплошний жирний мінус....
Рекомендації: Не рекомендую
1
Середня: 1 (1 голос)
2
Укргазбанк
Тип послуги: Дебетові картки
Гість   19.10.2022
Відгук корисний?

Примерно с мая 2021 года пользуюсь услугами банка Пумб.
В основном использовал карту для покупки-продажи криптовалюты.
До апреля 2022 года не было никаких проблем.
И вот в мае 2022 началось:
В связи с большим оборотом по счету за период пользования (2,9 млн грн) банк заблокировал мне и моей жене карты.
При обращении в отделение сотрудники сказали, что для разблокировки нужно предоставить «подтверждающие документы».
Т.к. деньги срочно не были нужны — мы решили открыть военные облигации на 3 месяца, чтоб помочь армии и заработать немного денег на процентах.
Сотрудник заверил, что после окончания срока военных облигаций — деньги можно снять в полном объеме с процентами.
Такую же информацию мне подтвердили на горячей линии.
Мы открыли военные облигации 07.06.2022, прошло 3 месяца, снова обратились в отделение с целью снять всю сумму с процентами, предварительно позвонив на горячую линию, где нас заверили, что сумму до 100 тыс грн можно снять в кассе.

08.09.2022 сотрудники ответили, что деньги вернутся на карту автоматически и возможности выдать деньги в кассе нет, т.к. карты заблокированы.

Автоматического возврата мы ждали до 12.09, однако терпение лопнуло и мы снова обратились в отделение.
Как оказалось на этот раз, для возврата нужно, чтоб сотрудник нажал какую-то кнопку и деньги будут зачислены на карту. И вот, спустя 5 дней сотрудники это сделали и деньги оказались у меня на карте.

Для разблокировки карты я предоставил документ о заработной плате (справку ОК 7) с момента начала трудовой деятельности.
Доход за вычетом налогов составил примерно 1 млн грн. Как мне казалось, этой суммы более чем достаточно, для подтверждения платежеспособности клиента.
Однако нет, сюрпризы продолжились. Финансовый мониторинг заявил, что я должен предоставить документы на сумму ОБОРОТА в 2.9 млн грн.
Мои доводы о том, что заблокировано всего 100 тыс грн, а я предоставил подтверждающие документы на 1 млн грн, финансовый мониторинг проигнорировал.
Мои доводы, что оборот в 2,9 млн грн можно осуществить имея всего 100 тыс (сняв и положив их на счет 29 раз), финансовый мониторинг также проигнорировал.

После чего, я объяснил, что:

1) все время с начала трудовой деятельности покупал доллары по курсу от 2 грн до 28 грн за доллар и копил их, а в 2022 году поменял на гривны основную сумму, что превысило 2.9 млн грн;
2) у меня были депозитные договоры в банках, которые давно не существуют и ликвидированы;
3) каждый мой день рождения мне дарят подарки денежные, которые я не декларирую;
4) в 2012 году я купил криптовалюту биткоин и продал ее в 2020—2021 году, тем самым увеличил свой капитал;
5) одалживал деньги знакомым/родственникам и они возвращали мне деньги на карту пумб;
6) покупал криптовалюту на п2п рынке на сайте Binance (который официально работает), если бы это было запрещено законом, то эту международную биржу давно бы заблокировали.

Все эти 6 пунктов также были проигнорированы.

Логика финансового мониторинга стала для меня загадкой…

Прошу помощи и разъяснения у администрации сайт Минфин и сотрудников Главного офиса ПУМБ!
Я не нарушал закон, пользовался картой в личных целях, предоставил документы о своем доходе, открыл военные облигации и помог армии, хочу забрать свои деньги, заработанные законно, с которых были уплачены все налоги и НАВСЕГДА попрощаться с банком ПУМБ!
Верните мои деньги!!!

Вендаловский Вадим
19.10.2022
абсолютно такая же ситуация по моей супруге

Мінуси:-некомпетентность сотрудников; -некорректные требования финансового мониторинга банка; -расхождение в получении информации на горячей линии и в отделении банка
Рекомендації: Не рекомендую
1
Середня: 1 (1 голос)
1
ПУМБ
Тип послуги: Дебетові картки
Віктор   09.10.2022
Відгук корисний?

Троцюк Віктор Юрійович 02.06.1961

Заблокували карту куди надходила пенсія ( є єдиним доходом) .

Пенсіонер знаходиться на окупованій території, приїхати можливості немає, але банк повідомив що можливо вирішити питання лише у відділенні. Заблоковано фінмонвторингом, але на карту окрім пенсії інших надходжень не було!!!

Позбавлення людини коштів на проживання є вандалізмом!

Плюси:Немає
Мінуси:Вандали, крадуть кошти у пенсіонерів, блокують карти без причин, немає змоги підтвердити данні дистанційно
Рекомендації: Не рекомендую
1
Середня: 1 (1 голос)
Ощадбанк
Тип послуги: Дебетові картки
Гість   30.09.2022
Відгук корисний?

Позитивний відгук про роботу касирів у відділенні на проспекті Відраному, 24/93 ТВБВ 10026/098: ввічливі, все зробили швидко. Рекомендую!

Плюси:Ввічливі, швидко обслуговують
Рекомендації: Рекомендую
5
Середня: 5 (1 голос)
Ощадбанк
Тип послуги: Дебетові картки
Елена   30.09.2022
Відгук корисний?

Операторы не компетентны. Закрыть счет пытаемся третью неделю. Звонили оператору, сказали есть задолженность. Оператор не знает что даже если счет в евро, то я могу сделать оплату и в гривне. Процент за конвертацию он не знает. В итоге два раза делали платеж чтоб обнулить счет. В других банках карточки привязаны к счету, поэтому подаешь заявление на закрытие счета. В этом же нужно указать номер карты (а если была дополнительная - отдельно заявление и на закрытие этой карты) чтоб закрыть СЧЕТ !!??? Оператор не смог предоставить точную информацию. Комиссии на каждом шагу. Работают в сговоре с конторами. МОРЯКИ - НЕ ОТКРЫВАЙТЕ СЧЕТ, БАНК ВАС БУДЕТ ИМЕТЬ И НА КОМИССИИ И НА КОНВЕРТАЦИИ. Простая операция закрытие счета - нужно ждать 14 дней!!!
Даже если счет открыт в евро, выдают только гривну. При этом хитро округляют остаток - чтоб вывести счет в ноль,  они 17,95 эвро выплачивают в гривневом эквиваленте. И только когда начинаешь с ними ругаться, то оказывается можно у них купить 2,05 эвро чтоб забрать целую купюру в 20Э. Но, и здесь не получится - у них нет мелочи.. Но когда пришли за зарплатой - то давали купюры 50, 20.  И как был расстроен кассир, когда в следующий раз мы с собой привезли мелкие купюры чтоб в случае их отсутствия у кассира мы смогли бы снять всю сумму. 

Плюси:отсутствуют
Мінуси:я бы поставила оценку "-1"
Рекомендації: Не рекомендую
1
Середня: 1 (1 голос)
Восток
Тип послуги: Дебетові картки
Vitalii   27.09.2022
Відгук корисний?

Дякую працівникам ПриватБанку (особливо оператору Яні), які своєчасно попередили про можливе шахрайство при використанні послуги доставки через OLX. Будьте уважними та користуйтеся підтвердженням операцій на OLX тільки через особистий кабінет. Бережіть себе, гроші та майно, шахраїв дійсно багато.

Плюси:своєчасно попередили про можливе шахрайство
Мінуси:не виявлено
Рекомендації: Рекомендую
5
Середня: 5 (1 голос)
ПриватБанк
Тип послуги: Дебетові картки
Гість17   16.09.2022
Відгук корисний?

Заблокували картку, через те, що оформлювала платежі на картку іншого банку (через Гугл пей, без комісії). Їх "служба безпеки" заблокувала картку. Розблокувати по телефону можливо тільки тоді, коли ви назвете: ПІБ, номер телефону, паспорту та номер картки. Але, ще потрібно сказати кодове слово, якщо забули, як я, то треба йти до банку. В банку ви будете сидіти 40 хвилин, шоб просто розблокувати картку. Бо "ой, у вас не вказано номер телефону???!!" (А я його вказувала, коли отримувала картку), "ой, ще не пройшов час після зміни номеру", "вас просто скинуть, або покладуть слухавку". Задають питання на прикладі: "навіщо ви робили цей платіж" "звідки " "куди" "через який застосунок " і т.д. (Ці питання банк не повинен задавати)

Плюси:Немає
Мінуси:-обсуговування -контакт-центр -застосунок
Рекомендації: Не рекомендую
1
Середня: 1 (1 голос)
Укрсиббанк
Тип послуги: Дебетові картки
Гість   12.09.2022
Відгук корисний?

Воруют деньги в военное время у людей с прифронтовых территорий! Сначала написали что вернут деньги за сутки, потом через 10 дней, по итогу написали что при инкассации лишних денег нет! Хотя в их вечно грязных терминалах стоят камеры где видно, что пополнение карты было! Гнать надо эту шарагу на передовую!

Плюси:нет
Мінуси:воруют деньги, операторы не могут связать два слова, терминалы вечно заплеванные и глючат.
Рекомендації: Не рекомендую
1
Середня: 1 (1 голос)
Монобанк
Тип послуги: Дебетові картки
Гість   09.09.2022
Відгук корисний?

Не буду долго разглагольствовать, скажу кратко и просто - самый КОНЧЕНЫЙ из всех мне известных банков. Берегите свои нервы и никогда не имейте с ним дел.

Плюси:Нет от слова нет.
Мінуси:Всё через жопу. Расшатанные нервы и не возможность иметь доступ к СВОИМ деньгам.
Рекомендації: Не рекомендую
1
Середня: 1 (1 голос)
Восток
Тип послуги: Дебетові картки
Гість   07.09.2022
Відгук корисний?

Абсолютно не хотят признавать свои факапы. А вежливость поддержки банка проблем не решит. 

Рекомендації: Не рекомендую
1
Середня: 1 (1 голос)
Монобанк
Тип послуги: Дебетові картки
Гість   31.08.2022
Відгук корисний?

Очень долгая предыстория. Концовка такова,мы прекращаем сотрудничество.Говорю куда скинуть остаток средств и тут они меня добивают окончательно кидай деньги вообще на "левую"карту,сейчас разбираются ,говорят,что не знают откуда взялась эта карта. Ощущение взяли на работу реально давно.

Плюси:Вежливые
Мінуси:Глупые
Рекомендації: Не рекомендую
1
Середня: 1 (1 голос)
Монобанк
Тип послуги: Дебетові картки
Гість   26.08.2022
Відгук корисний?

Я не понимаю как этот банк работает!почему его не закроют ??этот банк обманул столько много людей!сами придумывают долги и звонят просят вернуть!ещё и 300гр им заплати за их вонючюю карту!Это настоящие враги и оккупанты и искренне желаю что бы в отделения их банка прилетело по ракете !

Плюси:Нет
Мінуси:Обманщики
Рекомендації: Не рекомендую
1
Середня: 1 (1 голос)
ОТП Банк
Тип послуги: Дебетові картки
Екатерина    26.08.2022
Відгук корисний?

Банк гивно ! Карту жду третью неделю,это с тем что обещали сделать за две ! Это походу самый дырявый банк Украины! В отделениях очередя ,работает одна или две кассы ! Людей выгоняют на улицу ,а там жара 35 градусов и стоят в основном пенсионеры ! Банк прошлого века ! Не рекомендую вообще! Дай бог дождаться карту !!!!!

Плюси:Нет
Мінуси:Миллион
Рекомендації: Не рекомендую
1
Середня: 1 (1 голос)
Ощадбанк
Тип послуги: Дебетові картки
Алиса    20.08.2022
Відгук корисний?

Плачу за карту Платинум 300 грн в месяц, за год карта вся облезла и ее невозможно всунуть в банкомат. При просьбе заменить карту, которая действительна до 2024 года сказали заплатить 150 грн. Очень странно, учитывая что во всех банках карты выдают бесплатно и вообще не моя вина что их карта потрёпанная и непонятно как она должна была дожить до 24 года. Испортился сервис совсем 

Плюси:-
Мінуси:-
Рекомендації: Не рекомендую
1
Середня: 1 (1 голос)
Монобанк
Тип послуги: Дебетові картки
Гість   09.08.2022
Відгук корисний?

16.07.2022 з мого рахунку в Monobank без мого відома , було списано кошти . Завдяки своєчасному повідомленню банку , частину коштів було поверненно на мій рахунок . Але досих пір банк відмовляється спростувати чи надати інформація про списання послуг Glovo Prime Barcelona (707,01+743,68+749,73 грн. ) , які нібито з слів працівників Банку було мною підтверджено . Жодної інформації з стосовно номеру пристрою з якого було здійснено підтвердженя банк не надає. Не зрозумілим також є факт того що при переписці з службою підтримки банку мене було запевненно що списані суми в тому числі Glovo, яке неодноразова блокувалось банком ,будуть повернені до 01.08.2022 Але насьогоднішній день банк погоджується лише на Часткову відповідальність за втрату коштів на рахунку а щодо решта радять звертатись до правоохоронних органів.             

Рекомендації: Не рекомендую
1
Середня: 1 (1 голос)
Монобанк
Тип послуги: Дебетові картки

Сторінки